Haber 16

Bursaspor; “Furkan Emre Ünver ve Çağatay Yılmaz Açıklamalarda Bulundu”

Bursaspor; “Furkan Emre Ünver ve Çağatay Yılmaz Açıklamalarda Bulundu”
  • Gündem / Son Dakika / Spor
  • 13 Temmuz 2021
  • Bursaspor; “Furkan Emre Ünver ve Çağatay Yılmaz Açıklamalarda Bulundu” için yorumlar kapalı
  • 398 KEZ OKUNDU

Futbolcularımız Furkan Emre Ünver ve Çağatay Yılmaz, Afyon kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sözlerine tempolu çalıştıklarını söyleyerek başlayan Çağatay Yılmaz “Yoruluyoruz. Ama sezon başı kamplarında bu çok normal. Yorulmamız lazım ki yeni sezonda maçlara hazır bir şekilde çıkalım.” dedi. Transfer tahtasının açılmasının kendilerine pozitif anlamda yansıyacağının altını çizerek, şunları söyledi “Ne kadar tecrübeli futbolcu o kadar iyi. Bizim onlardan bir şeyler feyz almamız lazım. Önümüzde örnekler var. Geçen sene Aykut abi, Özer abi vardı. Emirhan abi ve Furkan abi de tecrübeli sayılıyor artık. Bizim de kademe atlamamız lazım. Transfer tahtası açılırsa bize yararlı olur.”

TARAFTARLARIMIZ BİZE MAÇ KAZANDIRIR
‘Pablo Martin Batalla’nın idmanda yer alması sizi nasıl etkiliyor?’ sorusuna ise genç futbolcu şu cevabı verdi “Pablo hala futbolcu gibi. Onu çok seviyoruz. Devamlı bizimle konuşuyor. Bizi yönlendiriyor.” Yeni sezonda taraftarın tribünde yer alacak olması ile ilgili de konuşan Çağatay “Taraftar bize maç kazandırır. Biz genciz. Bir tezahürat bizi pompalar. Biz de yükselmek istiyoruz. Bu durumun da bize maç kazandırması yüzde 90 olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

HEDEFİM İLK 11’DE SÜREKLİ OYNAYABİLMEK
Hedeflerinden de bahseden Çağatay Yılmaz “Ben 4-5 yıldan beri A takımdayım. Olduğum takımda istikrarlı bir şekilde ilk 11 oynamak istiyorum. İlk hedefim bu. Sonra da Avrupa’ya gitmek istiyorum” dedi. Takım halinde çok eğlendiklerini belirten genç oyuncu “Biz çok eğleniyoruz. Altyapıdan beri beraberiz. Abi kardeşlik seviyesi de var. İşimizi iyi yapıp, eğleniyoruz” ifadelerini kullandı. Son olarak, Vakıfköy’ün bir futbolcu fabrikası olduğunu dile getirerek, şunu söyledi: “Transfer yasağı geldi, gençler oynadı denmemesi lazım. Bu yasak gelmeden de gençler oynamalı. Biz bunu yansıttık ve süre almak için her zaman daha çok çalışıyoruz”

AİLE GİBİYİZ
Afyon kampının çok yoğun ve zevkli geçtiğini söyleyen Furkan Emre Ünver de “Şu anda burada aile ortamı var. Yeni gelecek genç arkadaşlarımızla beraber uyum içinde çalışacağız” dedi.
Başarılı futbolcumuz Furkan Emre Ünver ”Transfer tahtasının açılmasının kendisini hiçbir şekilde etkilemeyeceğini söyleyerek, bütün çalışmalarımı ona göre yapıyorum gelecek sezon forma savaşına hazırım. Ne kadar tecrübeli futbolcu olursa biz de potansiyalimizi ona göre çıkarırız. Bizim kendimizi göstermemiz açısından çok iyi olur” dedi.

TARAFTARLARIMIZLA BULUŞMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ
Yeni sezonda taraftarların stadyumda olacak olması ile ilgili de konuşan Ünver “Mükemmel olacak. Bizim gibi hücum oynayan takımlar, taraftarlarıyla birlikte oynar. Biz Türkiye’de ve Dünya’da izlenen bir takımız yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

BATALLA’NIN BİZE BÜYÜK YARDIMI OLUYOR
Batalla’nın futbol oynadığı son dönemde takım arkadaşı olduklarını söyleyen Furkan, “Ben hala onu futbolcu gibi görüyorum. Kendisi gerçekten çok iyi bir insan ve ondan faydalanmak istiyoruz. Bize her açıdan büyük yardımı oluyor” şeklinde konuştu.

TFF 1’inci Lig’de mücadelenin Süper Lig’e göre çok yukarılarda olduğunu söyleyen Furkan, “Süper Lig’de taktik konuşuyor. Tabiki şu an bulunduğumuz ligde de taktik var ama mücadele daha ön planda” dedi.

KENDİMİ HEP HAZIR TUTUYORUM
Antrenmanlarda takım içinde çok eğlendiklerini söyleyen Furkan Emre Ünver “Biz gerçekten bir aile gibiyiz, biz nereye gidersek gidelim çok eğleniyoruz. Bize bu ortam başarıyı getirecek” dedi.

Yeni sezonda forma savaşına hazır olduğunu söyleyen Furkan, kendisini hep bu dönemler için hazır tuttuğunu ve formayı almak için elinden geldiğince mücadele edeceğini ve hedefinin bu sezon Bursaspor ile lige çıktıktan sonra, A Milli Takım olduğunu belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ