Haber 16

Bursaspor’a Bir Beşiktaşlı daha!

Sercan Gidecek mi?, Sercan Bursaspordan ayrılıyor mu?, Bursaspor 2010 Transferleri, Bursaspor hangi Beşiktaşlıyı transfer edecek?

Bursaspor’a Bir Beşiktaşlı daha!
  • Son Dakika / Spor
  • 01 Mayıs 2010
  • Bursaspor’a Bir Beşiktaşlı daha! için yorumlar kapalı
  • 318 KEZ OKUNDU

Şampiyonluk yarışını sürdüren Yeşil-Beyazlılar, bir yandan da yeni sezonun kadrosu için kolları sıvadı.

 

Arjantin’de ava çıkan Timsah’ın kurmayları, Ertuğrul Sağlam’ın eski öğrencisini takibe aldı!

Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala Fenerbahçe’nin ardından şampiyonluğun en güçlü adayı olan Bursaspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Daha önce Brezilya’da oyuncu arayışlarına başlayan Timsah’ın kurmayları, bu kez Arjantin’de ava çıktı. Birçok ismi gündeme alan Yeşil-Beyazlılar’ın hedefindeki ismin de kim olduğu anlaşıldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş’ı çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Federico Higuain’in yakın takibe alındığı vurgulandı. Siyah-Beyazlı forma ile çıktığı 16 maçta yalnızca iki kez gol sevinci yaşayan Arjantinli oyuncuda ısrar ettiği için eleştirilen Sağlam’ın, eski öğrencisini Bursa’da da görmek istediği öğrenildi.

SERCAN GİDECEK Mİ?

Devre arasında kadroya dahil edilen Arjantinli İglesias ile sezon sonunda yollarını ayırmayı planlayan Bursaspor’un, Sercan’ın da satılması ihtimalini göz önünde bulundurarak bu transferi gerçekleştirmek istediği kaydedildi. Ülkesinde zirve yarışı yapan Godoy Cruz’da forma giyen Tangocu, oynadığı 16 maçta 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 2003 yılında futbola başladığı River Plate’de profesyonelliğe geçen 26 yaşındaki golcü futbolcu, Nueva Chicago, Beşiktaş, Club America, İndependiente’de oynadıktan sonra Godoy Cruz’a kiralandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ