Haber 16

Bursaspor’un şampiyonluk hesapları

Bursaspor bütün ümitlerini Trabzonspor’a bağladı. Beşiktaş’ı yenip Kadıköy’den gelecek güzel habere kilitlendiler.

Bursaspor’un şampiyonluk hesapları
  • Son Dakika / Spor
  • 13 Mayıs 2010
  • Bursaspor’un şampiyonluk hesapları için yorumlar kapalı
  • 307 KEZ OKUNDU

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ”Şampiyon olmak için Beşiktaş’ı yeneceğimize inanıyorum” derken ”Trabzonspor, Türkiye’de hiç skandala karışmamış bir takım” dedi.


Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ”Şampiyon olmak için Beşiktaş’ı yenmemiz gerekiyor ve yeneceğimize de inanıyorum” dedi.


 Nayman, sezona ligi ilk 5 takım arasında bitirme hedefiyle başladıklarını, ancak  takımın  gösterdiği iyi performans karşısında hedefi her geçen hafta revize ederek daha yukarı çektiklerini söyledi.


Ligin son haftasına girilirken Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantilediklerini vurgulayan Nayman, sergiledikleri büyük başarıyı şampiyonlukla taçlandırmak istediklerini belirtti.


 Nayman, yönetim olarak lig sonunda elde edilecek derece ne olursa olsun teknik heyet ve  futbolcularla  gurur duyduklarını, sezonun son maçında Beşiktaş’ı yeneceklerine inandığını ifade etti.


 Şampiyonluk için Trabzonspor’un da Fenerbahçe deplasmanından puan veya  puanlarla  dönmesi gerektiğini anımsatan Nayman, şöyle konuştu:


”Trabzonspor, Türkiye’de hiç skandala karışmamış bir takım. Fenerbahçe karşısında da çıkıp futbollarını oynayacaklar. Hiç kimse Trabzonspor hakkında bir şey söyleyemez. Trabzonspor çıkar ve mücadelesini ortaya koyar. Sonuçta bu futbol, her netice çıkabilir. Ama ben Beşiktaş’ı yendiğimiz takdirde yüzde 80 şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ