Haber 16

Buz hokeyinde “0” çektik, fark yedik!

Buz hokeyinde köklü bir geçmişi olan takımlara karşı ilk sınavını veren erkek ve bayan milli takımımız, 25. Üniversitelerarası Kış Ouyunları’nda henüz sayı bulamadı.. Bu durum bir zamanlar ki futbolumuzu hatırlattı..

Buz hokeyinde “0” çektik, fark yedik!
  • Son Dakika / Spor
  • 28 Ocak 2011
  • Buz hokeyinde “0” çektik, fark yedik! için yorumlar kapalı
  • 291 KEZ OKUNDU


Ferhat Esnek’in haberi

Erzurum’unev sahipliğini yapğtığı 25. Üniversitelerarası Kış Oyunları‘nda Türkiye henüz yeni tanıştığı bir branş olan buz hokeyinde güçlü rakiplerle mücadele ediyor.


Dün ve bugün ABD ve Çek Cumhuriyeti gibi bu sporda köklü geçmişi olan takımlara karşı mücadele veren milli sporcularımız henüz sayı kaydemedi.. Bayan millilerimiz, ABD’ye 15-0, ise İngiltere’ye ise 10-0 mağlup olmuştu.. Erkeklerde ise Çek Cumhuriyeti’ne 16-0 mağlup olduk


Cemal Gürsel Stadı’ndaki basın merkezinde spor yazarı ve editörleri alınan bu skorlara rağmen yeni olduğumuz bu branşa olan ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken önümüzdeki yıllarda bu sporda da bu tesisler sayesinde söz sahibi olacağımız inancında..


Bu arada Türk güreşinin unutulmaz ismi Yaşar Doğu’nun torunu Sinem Doğu da Türkiye Bayan Buz Hokeyi takımında yer alıyor..


kullan


HABER 7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ