Haber 16

‘Çalışırsam disiplin suçu işlerim’

Referandum sürecinde çalışmadığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen, Baykal’ın sağ kollarından Yılmaz Ateş, parti içinde alınan skandal bir kararı kamuoyuna duyurdu.

‘Çalışırsam disiplin suçu işlerim’
  • Politika / Son Dakika
  • 13 Ağustos 2010
  • ‘Çalışırsam disiplin suçu işlerim’ için yorumlar kapalı
  • 276 KEZ OKUNDU

CHP İzmir Milletvekili ve Deniz Baykal döneminin genel başkan yardımcısı Yılmaz Ateş, partide referandumda çalışması gerekenler ve çalışmaması gerekenler şeklinde bir liste yapıldığını ve “hayır kampanyası”na destek vermesi halinde disiplin suçu işlemiş olacağını açıkladı.

Referandum sürecinde çalışmadığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen CHP İzmir Milletvekili Yılmaz Ateş, parti içinde alınan skandal bir kararı kamuoyuna duyurdu.

ÇALIŞIRSAM DİSİPLİN SUÇU İŞLERİM

Best FM’den Hadi Özışık’ın sorularını yanıtlayan Yılmaz Ateş, CHP Yönetim Kurulu’nu sarsacak sözler sarf etti. Ateş şunları kaydetti: “CHP Genel Merkez’i, parti yönetim kurulu bir karar almış. Referandumda çalışacakların da, çalışmaması gerekenlerin de listesini yapmışlar. Benim adım listede çalışmaması gerekenler bölümünde yer alıyor. Çünkü eskiden Deniz Baykal ile Genel Başkan yardımcılığı yaptım. Şuanda referandum konusunda çarşıda, kahvehanede, sokakta vatandaşla konuşmak istiyorum ama eğer ben konuşursam disiplin suçu işlemiş olurum. Bu nedenle referandum çalışmalarından uzak kalıyorum.”

KILIÇDAROĞLU TASFİYE ETMİŞTİ

Kaset skandalından dolayı genel başkanlıktan istifa eden Deniz Baykal’ın CHP’deki sağ kollarından olan Yılmaz Ateş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan seçildiği kurultay sonrasında tasfiye edilen isimler arasında yer almıştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ