Haber 16

Camelot dizi

Camelot dizi 1 Nisan 2011 tarihinde prömiyeri bir tarihsel-fantezi-drama televizyon dizisi oldu. Bu tarafından ortaklaşa üretilen Starz kablo şebekesi ve GK-TV 2010 yaz aylarında üretime başlamıştır.

Camelot dizi
  • Diziler / Son Dakika
  • 19 Ekim 2012
  • Camelot dizi için yorumlar kapalı
  • 372 KEZ OKUNDU

Camelot dizi Pilot bölüm “Homecoming” arasında gösteren özel bir önizleme Starz Cuma gecesi, 25 Şubat 2011 tarihinde yayınlandı. 30 Haziran 2011 Starz bunun ağırlıklı çatışmalar zamanlama, önemli üretim zorlukları gerekçe göstererek, Camelot yeni sezon sipariş için gidiş değildi açıkladı dahil olmak üzere döküm, bazı üyeleri ile Joseph Fiennes , Jamie Campbell Bower ve Eva Green .

Tanıtım bültenleri serisi olurdu on bölüm oluşacak kaydetti “Kral Arthur klasik ortaçağ masalı yeniden tanımlıyor.”

Serisi Advance açıklamaları “seks, kılıç dövüşü, sihirli, komedi” sahip olarak nitelendirdi. yıldızı bir dil-in-yanak Yorumlarınız göre Joseph Fiennes , başka bir nedenden dolayı izledi olmalıdır: “o değil Çünkü bir müzikal . “

Baş yazarı Chris Chibnall her çağda Camelot hikayesi kendi versiyonu ihtiyacı olduğunu söyledi. O devletler bu sürümü o bir yetişkin tiyatro olarak nitelendirdi ne siyaset ve romantizm güçlü akıntılar içerecektir: “Camelot hakkında şaşırtıcı şey Eğer siyasi takipçiliği konuşabiliriz ve tüm romantizm hakkında. Tüm tutku hakkında. Yanlış kişiye aşık tarafından tehlikeye büyük idealleri bütün mesele “dedi.

Chibnall aynı zamanda daha iyi bir dünya yaratmak için dünya liderlerinin vaat hakkında çünkü bu yeni seri ile ilgili olarak hikaye bugünün dünyası için özel bir önemi olduğunu belirten ve o vaatlerini-bu durumda yol üstünde taşımaya çalışıyor Merlin Kral yeni bir tür fikri ve Arthur’un egemenliği altında mümkün olabilir krallığının yeni bir tür paylaşıyor ve yol Arthur Merlin’in hayallerini yaşamak için çalışır.

Hikaye biri merkez ilişkisi Arthur ve Merlin tarafından paylaşılan biri olacaktır. Fiennes “arasında çapraz bir tür olarak Merlin olduklarını düşündüğü joked vardır Obi-Wan Kenobi ve Donald Rumsfeld’in Kenobi adlı danışmanlık nitelikleri ve Rumsfeld’in siyasi gündemler atıfta bulunarak, “. Fiennes “olarak Merlin açıklar … öğretmen tür. O, acımasız bir dünyada kral olmak için bu çocuk tüm araçları vermek için var. O acımasız bir müdür var., bir baba figürü, ve o zaman çok kısa bir alanda bunu yapmak zorundadır. So acımasız ‘bir sürü var tür. ‘”

Serisi de dahil olmak üzere Kral Arthur ile ilgili bilinen hikayeler ve efsaneler, kullanacak Le Morte d’Arthur  “ama bu sadece bir başlangıç ​​noktası oluşturacaktır”. Üreticilerin hedefi olduğunu “çağdaş izleyicileri relatable olduğunu Arthur efsaneleri anlatmaya içine örgü tarihsel özgünlük olacaktır”. Bölüm oluşturmaktır

Serinin Starz açıklaması “Eğer bildiğinizi sandığınız her şeyi unutun … Bu daha önce hiç anlatılmamış Camelot hikaye.” Için açıklama içerir

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ