Haber 16

Camide saklanan katil yakalandı

Birlikte yaşadığı sevgilisinin boğazını kesip öldüren Ferdi Sevim bir camide abdest alırken yakalandı.

Camide saklanan katil yakalandı

İstanbul Bahçelievler’de bir apartmanın bodrum katında beraber yaşadığı sevgilisi 44 yaşındaki Gülbeyaz Aslan’ı boğazını keserek öldüren Ferdi Sevim, Bahçelievler Asayiş Büro ekibi tarafından yakalandı. Cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini itiraf eden Sevim’in, Aslan’ı öldürdükten sonra bir gece cesedin başında beklediği öğerenildi.


Yakalanmamak için iki gece mezarlıkta yatan, gündüz de camide saklanan katil zanlısını bileğindeki kesik izi yakalattı. Çobançeşme Mahallesi Mimar Sinan Sokak’taki 14 numaralı binanın bodrum katındaki dairede sevgilisi Ferdi Sevim ile yaşayan Gülbeyaz Aslan, boğazı kesilerek öldürülmüy olarak bulundu.


Cesedin yanına kokmaması için vantilatör bıraktığı anlaşılan katil zanlısı Ferdi Sevim ise kayıplara karıştı. Talihsiz kadının cesedini ise üç gündür annesine ulaşamayan kızı Aslı Ö. buldu. Cinayetin ardından çalışmalara başlayan Bahçelievler Asayiş Büro ekibi, Çobançeşme’de bulunan Akşemsettin Camisi’nde, bileğinde bıçak yarası olan bir kişiyi abdest alırken fark etti.


Dedektifler tarafından takibe alınan kişi, 24 yaşındaki katil zanlısı Ferdi Sevim çıktı. Cinayetin ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri cinayette kullanılan bıçakta, ölen Gülbeyaz Aslan haricinde başka bir kana rastladı. Camide yakalanan katil zanlısının kan örnekleri bıçak üzerindeki kanla uyuştu. Geceleri mezarlıkta geçiren katil zanlısının, gündüzleri de camide bekleyerek saklandığı öğrenildi.


TELEVİZYON ALT YAZILARINDAN TANIŞMIŞLAR


Gülbeyaz Aslan ile bir müzik kanalında geçen tanışma alt yazısı ile tanıştıklarını söyleyen katil zanlısı, cinayetin meydana geldiği evde 20 gündür beraber yaşadıklarını söyledi. İfadesinde, olay gecesi Gülbeyaz Aslan’ın cep telefonunda tanımadığı bir telefon numarası görüp aradığını anlatan katil zanlısı, telefonun diğer ucunda bir erkeğin olduğunu ve Aslan’a 350 lira verdiğini söylemesi üzerine aralarında kavga ettiklerini anlattı.


Aslan’ın tartışma üzerine bavulunu alarak kızının yanına gitmek istediğini bunun üzerine de boğazını sıkarak kavga ettiklerini, bu sırada eline aldığı bir bıçakla kolunu kestiği için kadının boğazını da bıçakla kestiğini itiraf etti. Olaydan sonra evdeki vantilatörü çalıştırarak cesedin üzerine doğru tuttuğunu söyleyen katil zanlısı, memlekete gitmek istediğini ancak cebinde hiç para olmadığı için bir gece cesedin başında yattığını diğer geceler ise Çobançeşme Mezarlığı’nın içinde yattığını söyledi. Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği’nde sorgusu tamamlanan katil zanlısı Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ