Haber 16

Çarşafı giyip hırsızlık yaptılar

Konya’da Diş Hekimleri Odası’na ait güvenlik kamerasını çalan hırsızlar, kameraya yakalanmamak için akla ziyan bir yöntem kullandı. İşte çarşaflı hırsızların güvenlik kamerasına takılmamak için buldukları yöntem:

Çarşafı giyip hırsızlık yaptılar
  • İslam / Son Dakika
  • 07 Şubat 2011
  • Çarşafı giyip hırsızlık yaptılar için yorumlar kapalı
  • 332 KEZ OKUNDU

Konya’nın Merkez Karatay İlçesi Tevfikiye Caddesi’nde bulunan Garanti İşhanı’nın ikinci katındaki Konya Diş Hekimleri Odası’na ait güvenlik kamerasını  çalan hırsız ya da hırsızlar, kameraya yakalanmaak için çarşafın altına saklandılar.


ÇARŞAFIN ALTINDA HIRSIZ VAR


Çarşafın altına giren ve iki kişi olduğu tahmin edilen hırsızlar işhanı koridorundaki güvenlik kamerasının bulunduğu yere yürürken, koridorda önlerine çıkan ayakablığı çarpıyor. Tekrar yollarına devam eden hırsızlar Diş Hekimleri Odası güvenlik kamerasının bulunduğu yere gidip güvenlik kamerasını çaldılar.


GÖRÜNTÜLERİ ŞAŞIRTTI


Olaydan sonra iş yerine gelen Konya Diş Hekimleri Odası Disiplin Kurulu Raportörü Diş Hekimi Mehmet Balevi, odaya geldikleri zaman kapı girişindeki güvenlik kamerasının olmadığını gördü. İş yerindeki bilgisayara kaydedilen görüntüleri inceledikten sonra Balevi, emniyet güçlerine bilgi verdiklerini bildirdi.



ZEDHABER / KONYA

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ