Haber 16

CHP liderini TV’de bile görmek istemeyen kim?

“Kılıçdaroğlu’nu Televizyonda Bile Görmek İstemiyorum”

CHP liderini TV’de bile görmek istemeyen kim?
  • Politika / Son Dakika
  • 04 Mart 2011
  • CHP liderini TV’de bile görmek istemeyen kim? için yorumlar kapalı
  • 294 KEZ OKUNDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Kırıkkale’de sigara yasasını ihlal etti.


Tekin, kapalı alanlarda sigara içilmesini yasaklayan kanuna rağmen 3 yaşındaki çocuğun yanında sigara içti.


Tekin ve beraberindeki partililer birlikte bir dizi gezi ve ziyaretler için Kırıkkale’ye geldi.


Köseler Petrol’de partililer tarafından karşılanan Tekin, buradan konvoy eşliğinde şehir merkezine girdi. Ardından Perşembe Pazarı’nı ziyaret etti. Pazar girişinde Etiler Taksi durağına giren Tekin, burada taksicilerin dertlerini dinledi.


Konuşmanın sonunda Tekin, yanında bulunan çocuğu sevmek istedi. Kalabalıktan korkan çocuk ağlamaya başladı. Çocuğun susmasının ardından Tekin, cebinden çıkarttığı sigarayı yakarak, taksi durağının içinde ve çocuğun hemen yanında içmeye başladı.


Gazetecilerin görüntü aldığını gören partililer Tekin’i uyardı. Tekin ise taksi durağının kapalı alan olmadığını ifade etti ve sigarasını söndürdü.


Taksi durağından sonra Tekin, pazarcıları ziyaret etti. Burada da esnaflarla tokalaşıp hatırlarını soran Tekin’e bir kadın esnaf tepki gösterdi. Esnaf, ‘Kılıçdaroğlu’nu ve partisini pazarda ve televizyonda dahi görmek istemediğini söyledi.


Diğer bir pazarcı ise CHP’nin politikasını beğenmediğini belirtti. Daha sonra il merkezine gelen Tekin burada da esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ