Haber 16

CHP’de istifalar devam ediyor!

Baykal sonrası CHP’de sular durulmuyor. İstanbul, Adana, Hatay derken bir istifa kararı da İzmir’den geldi.

CHP’de istifalar devam ediyor!
  • Politika / Son Dakika
  • 07 Temmuz 2010
  • CHP’de istifalar devam ediyor! için yorumlar kapalı
  • 286 KEZ OKUNDU

CHP İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun, görevinden istifa etti. Bulgun ve yönetim kurulu istifa kararlarını faks ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iletecek.

CHP’de Baykal sonrası sular durulmuyor. İstanbul ve Samsun il yönetimlerinin yenilenmesinden sonra iki gün önce de Baykal’a koşulsuz destek veren Adana ve Hatay il yönetimleri değiştirildi.

Bu gelişmelerden sonra gözler Baykal’a istifası sonrası “geri dön” çağrısı yapan İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun’a çevrildi. Bulgun’un CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Perşembe günü bir görüşme yaptıktan sonra son kararını vermesi bekleniyordu. Ancak bu karar erken alındı. Bulgun görüşmeyi beklemeden istifasını açıkladı.

PARTİNİN ÖNÜNÜ AÇTIK

CHP İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları toplantıda istifa etme kararı aldı. Bulgun, “Oybirliği ile istifa kararı aldık. Partinin önünü açmak istiyoruz. Bu nedenle istifa ediyoruz” dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa kararlarını faks ile ileteceklerini belirten Bulgun, “Görüşme diye bir şey yok. Artık il başkanı değilim. Görüşmeyeceğim. Faks ile istifamızı duyuracağız” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ