Haber 16

CIA Başkanı’na büyük şok

Evlilik dışı ilişkisi yüzünden istifa eden CIA Başkanı’nın sevgilisinin evini FBI bastı. Evden koli koli bilgi-belge ve bilgisayar kasaları toplandı

CIA Başkanı’na büyük şok
  • Gündem / Son Dakika
  • 13 Kasım 2012
  • CIA Başkanı’na büyük şok için yorumlar kapalı
  • 287 KEZ OKUNDU

 Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ajanları, evlilik dışı ilişkisi nedeniyle istifa eden ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Başkanı David Petraeus’un sevgilisi Paula Broadwell evine girdi ve koli koli belge ve bilgisayar kasalarıyla dışarı çıktı. 

 
Eski CIA Başkanı’nın sevgilisinin, üçüncü bir kadına ‘Petraeus’tan uzak dur. O benim’ dediği iddia edilirken, baskının bu tehdit nedeniyle mi yapıldığı bilinmiyor. 
 
SEVGİLİSİ ‘ÖTEKİ KADINI’ TEHDİT ETMİŞ
 
Bu arada Petraeus’un eski görev arkadaşları ve dostları, istifa eden CIA Başkanı’nın, geçen yaz sevgilisinin bir diğer kadına Petraeus’tan uzak durması uyarısında bulunan e-postalar gönderdiğinden şüphelenildiğini öğrenince şok olduğunu söylediler.
 
Petraeus’un arkadaşlarına, Tampa sosyetesinden Jill Kelley ile ilişkisinin platonik olduğunu, öte yandan sevgilisi Paula Broadwell’in bunu romantik bir ilişki olarak gördüğünü söylediği belirtildi.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ