Haber 16

Cimbom Kadıköy’de kupayı kaldırdı!

Spor Toto Süper Lig’de 2011-2012 sezonunun şampiyonu Galatasaray, kupasını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen törenle aldı.

Cimbom Kadıköy’de kupayı kaldırdı!
  • Son Dakika / Spor
  • 13 Mayıs 2012
  • Cimbom Kadıköy’de kupayı kaldırdı! için yorumlar kapalı
  • 457 KEZ OKUNDU

Galatasaray, yaşanan büyük kriz sonrasında şampiyonluk kupasını Kadıköy’de kaldırdı. Hakem Cüneyt Çakır’ın bitiş düdüğünü çalmasının ardından sarı-kırmızılı yöneticiler ve futbolcular şampiyonluk kupasının kaldırmak için geri sayıma geçmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan kupa krizinin ardından sarı-kırmızılı kulübün tüm yöneticilerinin şampiyonluk kupasını Kadıköy’de kaldırmak konusunda ısrarcı olmuşlardı.

Kupa krizinin nasıl çözümleneceği konusunda çeşitli fikirler ortaya çıkmaya başlarken; Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak devreye girdi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından bir açıklama yapan Albayrak, kupanın Kadıköy’de kaldırılacağını açıkladı.

STAT IŞIKLARI AÇILMADI!

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Şükrü Saracoğlu Stadı’nın ışıklandırmaları açılmadı ve şampiyonluk kupası bazı güvenlik önlemleri altında sarı-kırmızılı futbolcular tarafından kaldırıldı.

Abdürrahim Albayrak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detaylarını şu şekilde açıkladı; “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı aradığını ve durumu kendisine anlattığını dile getiren Albayrak, “Başbakanımız ile telefonda görüştük ve kendisine durumu anlattım. Başbakanımız da sayın valimizi arayarak gerekli önlemlerin alınması gerektiğini söyledi. Biz bu kupayı hak ettik ve bu kupayı almak istiyoruz. Sonuç olarak futbolcularımız bir sezon boyunca tüm zorluklara karşı mücadele etti ve sonunda bir başarı elde etti. Biz bu kupayı burada kaldırmazsak Galatasaray camiasına bunun hesabına veremeyiz.”


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ