Haber 16

Cinayeti ağlaya ağlaya anlattı

Konya’da trafikte yaşanan kavga sırasında bir kişiyi bıçaklayarak öldürmek suçundan yargılanan sanık, savunmasını gözyaşları içinde yaptı.

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlanan davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Ali İhsan Duruer (47), ölen Emrah Gündoğan’ın (29) ailesi ve taraf avukatları katıldı.


Duruşmada savunma yapan sanık Ali İhsan Duruer, olay günü aracıyla yaya geçidine geldiğinde kırmızı ışık yandığı sırada minibüsten bir kişinin indiğini ve kendisine küfür ettiğini iddia etti. Duruer, sebebini sorduğunda ise Gündoğan’ın kendisine saldırdığını öne sürerek, ”Aracın bagajını açıp bıçağı aldığımı hatırlıyorum. Nasıl oldu da bıçakladım hatırlamıyorum. Daha sonra polisi aradım” dedi.


Savunması sırasında gözyaşlarını tutamayan ve sürekli pişman olduğunu dile getiren Duruer, 4 torunu olduğunu, bugüne kadar hiçbir suça karışmadığını ifade etti.


Görgü tanıklarından ölen Emrah Gündoğan’ın iş arkadaşları ise ”Bulunduğumuz araçtan inen Emrah karşıya geçerken, bir otomobil sürücüsüyle aralarında gerginlik olduğunu fark ettik. Tartışma çıkacağını düşünerek olay yerine geri döndüğümüzde Emrah’ın bıçaklanmış olduğunu gördük” diye konuştu.


Mahkeme heyeti, diğer tanıkların dinlenmesi ve dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.


13 Mayıs’ta Emrah Gündoğan (29), merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi’nde yolun karşısına geçmek istediği sırada, sürücü Ali İhsan Duruer’i (47) hızlı seyrettiği gerekçesiyle uyarmış, Duruer, çıkan tartışmada Gündoğan’ı bıçaklamıştı. Emrah Gündoğan, ambulansla kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ