Haber 16

‘Çok kötü kullanılmış bir beden’

Geçtiğimiz perşembe günü geçirdiği by- pass ameliyatının ardından 4 gündür yoğun bakımda tutulan sanatçı Müslüm Gürses’in doktorları sağlık durumu hakkında basın açıklaması yaptı

‘Çok kötü kullanılmış bir beden’
  • Gündem / Son Dakika
  • 20 Kasım 2012
  • ‘Çok kötü kullanılmış bir beden’ için yorumlar kapalı
  • 340 KEZ OKUNDU

Memorial Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, “Şu anda tansiyonu iyi, akciğer filmi daha iyi. Karaciğer enzimleri toparlamaya başladı. Böbrekler için diyaliz yapıyoruz. Aldığımız sonuçlar gayet iyi. Gece 12’den sonra şans pozitife döndü. Bugüne kadar çok kötü kullanılmış bir beden ve her an bize sürpriz hazırlayabilir. Şu anda gördüğümüz kadarıyla herşey kontrolümüz altında” dedi.
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçılar Onur Akın, Selahattin Alpay, Metin Şentürk ve Ahmet Koç, Müslüm Gürses’i ziyaret etti.

“İKİ AYDIR SİGARAYI BIRAKMASI İÇİN ÇABA SARFEDİYORDUK”

Şişli Memorial Hastanesi Kardiyoloji uzmanı Dr. Deniz Şener, Medikal Direktörü Uzman Dr. Sema Akgün ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Bingür Sönmez, ünlü sanatçının iki aydır sigarayı bırakması için çaba gösterdiklerini ifade etti. Prof. Dr. Bingür Sönmez, “Değerli sanatçımız Müslüm Gürses’e Perşembe günü kroner by pass ameliyatı yaptık. Kendisini doktor Deniz Bey ile birlikte yaklaşık 10 yıldır takip ediyoruz. Yurt dışında geçirdiği bir kalp krizinden sonra biz ilgilenmeye başlamıştık. Kendisine bir kez stend koyduk. Kontrol anjiyosu yaptık.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ