Haber 16

Cumhuriyet Bayramının Finali Cumhuriyet Konseri İle Yapıldı

  • Yerel Haberler
  • 01 Kasım 2021
  • Cumhuriyet Bayramının Finali Cumhuriyet Konseri İle Yapıldı için yorumlar kapalı
  • 227 KEZ OKUNDU

İnegöl Belediyesi’nin gün boyu süren 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Cuma akşamı yapılan Rıdvan Sayın ile Cumhuriyet Özel Konseri ile son buldu.

İnegöl Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için gün boyu süren coşku dolu bir program hazırladı. İnegöl’de Cuma sabahı resmi törenlerle başlayan Cumhuriyet coşkusu, akşama kadar aralıksız devam etti. Resmi törenlerin ardından Kültür Sanat Otobüsü ile Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm şehre yayılırken, akşamüzeri de İnegöl AVM’den başlayıp Atatürk Anıtına kadar devam eden kortej yürüyüşü düzenlendi. Bu muhteşem günün finali, Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde Rıdvan Sayın Cumhuriyet Özel Konseri ile son buldu.

Belediye Başkanı Alper Taban’ın da katıldığı konserde, Rıdvan Sayın ve orkestrası davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Cumhuriyet şarkıları başta olmak üzere Anadolu’dan yöresel türküler ve İnegöl türkülerinin yer aldığı repertuarıyla Rıdvan Sayın, salondakileri adeta mest etti. Dinleyenlerin kulaklarının pasını silen konser, Cumhuriyet Coşkusuna yakışır bir final oldu.

Konser sırasında sahneye davet edilen Belediye Başkanı Alper Taban da davetlilere hitaben kısa bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Alper Taban, “Tüm ilçe halkımızın ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Bu anlamlı gece anısına bu konseri düzenledik. Rıdvan Sayın hocamıza ve orkestramıza bu muhteşem konser için teşekkür ediyorum. Sizlere de bizi yalnız bırakmayıp bu coşkuya ortak olduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim için çok değerli ve kıymetli bir isim Rıdvan Sayın. İnşallah nice günleri birlikte kutlamak bizlere nasip olsun. Nice 100 yıllar olsun ülkemiz için” dedi. Konuşma sonrası Başkan Taban, Rıdvan Sayın’a gecenin anlam ve önemine ilişkin plaket takdim etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ