Haber 16

Cüneyt Çakır a ceza

Son yapılan Avrupa Şampiyonasında yarı final yönetme başarısı gösteren Cüneyt Çakır ödül olsun diye Süper Kupa maçına atandı. Tartışılabilecek kararlara da imza atan Çakırın boğazına Engin Baytar yapıştı.

Cüneyt Çakır a ceza
  • Son Dakika / Spor
  • 13 Ağustos 2012
  • Cüneyt Çakır a ceza için yorumlar kapalı
  • 407 KEZ OKUNDU

Cüneyt Çakır ‘ın sıkılmadık bir boğazı kalmıştı o da oldu. Dünyanın başarısı karşısında şapka çıkardığı hakemimiz Cüneyt Çakır’a sözde ödül olsun diye Fenerbahçe ve Galatasaray takımları arasındaki Süper Kupa maçında görev verildi. Buraya kadar kimsenin samimiyetinden kuşkumuz yok, ancak baştan gerilimli olacağı belli olan maçta kabak Çakır’ın başına patladı.
 
Avrupa Şampiyonası’ndaki başarısından sonra futbolu yönetenler tarafından ihmal edilen Cüneyt Çakır’ın başarısını ilk kutlayan Engin Baytar oldu. Ama bizim bildiğimiz başarı el sıkarak kutlanır. Engin Baytar ise Çakır’ın boğazını sıktı. Kim bilir belki de böyle daha samimi olduğunu düşünmüştür! Çakır’ın penaltı başta olmak üzere kararları tartışılabilir ancak hakemleğini tartışmak abesle iştigaldir.
 
Neyse ki Engin Baytar için teknik direktör Fatih Terim’in maç sonunda sarfettiği cümleler içimizi rahatlattı. Baytar, yaptığı gereksiz ve son derece çirkin hareketinin cezasını sadece kırmızı kart görerek çekmemeli.
 
Cüneyt Çakır’ın bu maçla birlikte rüyadan da uyandığını tahmin ediyorum. Yanlış anlaşılmasın ama Avrupa’da maç yönetmenin Türkiye’dekinden daha rahat olduğunu anlamıştır. Ne yazık ki Türkiye’de böyle işte. Ellerinden gelse “maçlara hakemsiz çıkalım” diyecekler ama UEFA ve FIFA’dan korkuyorlar!!
 
Aslında centilmence başlayan derbi maçta bir anda her şey değişti. Bir kez daha tekrarlıyorum ancak Cüneyt Çakır’ın kimyasını Engin Baytar’a gösterdiği kırmızı kart ve karşılığında gördüğü saldırı bozdu.


Cüneyt Çakır’ın karizmasını çizdikten sonra artık ligimize dönebiliriz. Avrupa beğenebilir ancak biz hakemlerimizi beğenmiyoruz. Dünya Kupası Finali yönetseler ne yazar. Sahada istediğimiz kararları vermiyorlarsa vurun hakemlere…
 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ