Haber 16

Denizli’nin Beşiktaş’taki yeni görevi

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mete Düren, siyah beyazlı takımın gündemindeki konularla ilgili açıklama yaptı.

Denizli’nin Beşiktaş’taki yeni görevi
  • Son Dakika / Spor
  • 03 Temmuz 2010
  • Denizli’nin Beşiktaş’taki yeni görevi için yorumlar kapalı
  • 302 KEZ OKUNDU

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Düren, “Erman Toroğlu’nu iddia ettiği gibi Denizli’yle yollarımızı ayırmayı düşünmedik. Toroğlu’nun hem Denizli hem de benimle ilgili iddiası yerini bulmadı” derken, Mustafa Denizli’nin Beşiktaş’taki yeni misyonunu da açıkladı.

Düren, ayrıca, şu an hiçbir yabancı oyuncuyla temasta ya da pazarlık aşamasında olmadıklarını belirterek, ”Erman Toroğlu, neden geçen sezonki başarısız sonuçlardan Mustafa Denizli’yi sorumlu tuttuğumuzu iddia ediyor. Anlamadım. Benim için de kara kutu demiş. Tam tersi, ben basının merak ettiği ne varsa hepsine yanıt veriyorum. Gerektiği yerde açıklama yapmaktan hiç imtina etmedim. Toroğlu’nun iddiası zaten yerini bulmadı; bana yönelik benzetmesi de yerini bulmadı.” dedi.

HER ZAMAN İLK AMACIMIZ DENİZLİ İLE DEVAM ETMEKTİ

Denizli’yle devam etmek istediklerini söyleyen Mete Düren, “Biz tabii ki Denizli’yle devam etmek istedik. Yoksa ligin bitimine 6 hafta kala neden yönetim kurulu birleşip, kendisiyle yeni sözleşme yapılması için uğraşsın. Biz Denizli’yle yeni sözleşme yapıyoruz. Toroğlu, “siz bakmayın o anlaşmaya diyor. Nasıl bir anlaşmadır ki bu bakılmayacak. Denizli’nin eski sözleşmesi 31 Mayıs’ta bitiyordu. Biz kendisiyle yaptığımız yeni sözleşmeyi neden eski sözleşme süresi bitmeden federasyona verelim. “Yeni sözleşmeyi Federasyon’a bile vermediler diye iddialarına gerekçe bulmak isteyenler de yanıldılar. O dönemde Denizli’nin sağlığıyla ilgili kafasında soru işaretleri oluşmayı başlamıştı.” dedi.

DENİZLİ’NİN BEŞİKTAŞ’TAKİ YENİ MİSYONU

Mustafa Denizli’yle bağlarının kopmadığını vurgulayan Düren, “Başka bir iş tanımı çerçevesinde yeni bir gönül bağı, birlikteliğimiz başladı. Beşiktaş’ın gençlerini, dolayısıyla geleceğini ona emanet edeceğiz. Mustafa Denizli gibi kalpten bir Beşiktaşlının birikim ve deneyimini kullanmamamız söz konusu olamaz. Denizli’nin arzusu da bu yönde çalışmaktır. Belki yurtdışında önemli yetenekleri gözlem altına alacak. “Ben Beşiktaş’ın gençlerini ele alıp, ileride milyonlarca euroya mâl olacak futbolcuları almanıza gerek kalmadan, transferleri kendi bünyenizden çıkarmanızı sağlayacağım” diyor. Yıllardır böyle bir şeyin özlemini duyduk. Bu çalışmayı yapmak için Gordon’dan tutun da Serpil Hamdi Tüzün’e kadar pek teknik adam geldi; ama hiçbir zaman istediğimiz verimi alamadık bu konuda.” ifadelerini kullandı.

ŞU ANDA HİÇBİR YABANCI OYUNCUYLA GÖRÜŞMÜYORUZ

Transfer konusuna da açıklık getiren Mete Düren, “Gündemimizde şu anda yeni yabancı oyuncu transferi yok. Böyle bir şey söz konusu değil. Öncelikle dolu olan yabancı kontenjanımızı boşaltmak istiyoruz. Bu iş bittikten sonra teknik heyetten bir talep gelirse, o zaman harekete geçeriz. Şu anda yabancı transferi konusunda yapılan ya da yapılmış, yürüyen bir pazarlık söz konusu değil. Hangi oyuncularımızla yollarımızı ayıracağımız kamp sonrası belli olacak. Schuster’in kamp sonrası vereceği rapor doğrultusunda bazı yabancı oyuncularla yollarımızı ayıracağız.” ifadeleriyle sözlerini bitirdi.




BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ