Haber 16

Dizi film izle bedava

Dizi film izle bedava Sheekar Rapirsi Araştırma ve Danışmanlık firmasının geçtiğimiz Temmuz ayında Irak’ta yaptığı araştırmaya göre, bu diziler Iraklılar tarafından ilgiyle izleniyor.

Dizi film izle bedava
  • Diziler / Son Dakika
  • 27 Eylül 2012
  • Dizi film izle bedava için yorumlar kapalı
  • 343 KEZ OKUNDU

Dizi film izle bedava Sheekar Rapirsi Araştırma ve Danışmanlık firmasının geçtiğimiz Temmuz ayında Irak’ta yaptığı araştırmaya göre, Iraklılar’ın en çok izlediği dizi kategorisinde Fatmagül’ün suçu ne dizisi yüzde 13.8 izlenme oranıyla birinci çıkarken, Kurtlar Vadisi yüzde 11,2 ile ikinci sırada yeraldı. Üçüncü sırada ise yüzde 5.8 ile Mısır, Lübnan ve Suriye ortak yapımı olan Ruby dizisi yeraldı.


Dizi film izle bedava Iraklılar’ın en çok gelmek istedikleri ülke de Türkiye oldu. Iraklılar’ın yüzde 47,6’sı en çok Türkiye’ye gelmek istiyor. Iraklılar’ın görmek istedikleri ülkeler sıralamasında ikinci sırada İran, üçüncü sırada ise Suriye yeraldı.


Türk dizi izle Yapılan araştırmada, Iraklılar’a 47 kategoride akıllarına ilk gelen markalar soruldu. 8 kategoride Türk markaları çıktı. Çikolatada ve bisküvide iilk akla gelen Ülker olurken, kekte Eti markası ilk akla gelen isim oldu. Kişisel bakım grubunda Evyap markaları öne çıkan isimler oldu.


Sabunda ilk akla gelen marka Duru olurken, traş köpüğünde Arko oldu. Bulyon kategorisinde Zer markası, çayda da Mahmood Tea akla ilk gelen markalar oldu. Mobilya kategorisinde de İstikbal en tanınan marka oldu. Dayanıklı tüketim ürünlerinde ise hiç bir Türk markası yeralmadı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ