Haber 16

Dizi form

Dizi form McLaren idari direktörü Jonathan Neale, takımın yaz tatili öncesindeki performansının otomatik olarak kaldığı yerden devam edeceği şeklinde bir beklenti içinde olmadıklarını ifade etti.

Dizi form
  • Diziler / Son Dakika
  • 05 Eylül 2012
  • Dizi form için yorumlar kapalı
  • 301 KEZ OKUNDU

Dizi form İngiliz ekibi bir dizi zorlu yarışın ardından Almanya’da öndeki mücadeleye dönmüş, Macaristan’da da Lewis Hamilton’la podyumun tepesine çıkmayı başarmıştı.
 
Dizi form Form grafiğindeki yükseliş yaz tatili öncesinde takıma güven vermişti. Ancak Neale, bu hafta sonu geçilecek Belçika Grand Prix’de sıralamanın tamamen farklı olabileceğini söyledi.
 
Dizi form Neale, “Sanırım Paskalya tatili sırasında gelişim açısından bazı rakiplerimizi gerisinde kaldık. Haziran ayında ise rakiplerimizden daha hızlı bir gelişim sağladık” dedi.
 
Dizi form Gridde ilk 10 araç arasında sadece 0.1, 0.2 saniye fark olduğunu söyleyen Neale, “Fark hala çok küçük. Sezonun geri kalanı gerçekten heyecanlı geçecek” diye konuştu.
 
Dizi form Takımın son yarışlardaki performansına rağmen McLaren’ın rahatlayamayacağını söyleyen Neale, “Almanya ve Macaristan’da yaptığımız güncellemeler rekabet gücümüzü bir derece artırdı ancak hiçbir şey garanti değil” ifadelerini kullandı.
 
Neale, “İlerleme kaydediyoruz. Buna inanmamızı sağlayacak gerekçeler var, fakat Macaristan’da çok yakın bir mücalede yaşandı. Bu sezon uzun ve herkes için zor olacak” dedi.
 
Neale ayrıca, sezonun ilk yarışlarında yaşanan bazı problemlerden dolayı eleştiriler alan pit mürettebatını da överek, “Yarış ekibinin pit stoplardaki çalışmasından memnunum. Pit stopların hızlı olması güzel ancak bununla birlikte asıl baktığımız şey istikrarlı olmak” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ