Haber 16

Dizi gen

Dizi gen Çekimleri Ankara’nın çeşitli yerlerinde yapılan Beni Affet yeni sezona başladı

Dizi gen

Dizi gen Bu yıl ikinci sezonuyla ekranlara gelecek olan “Beni Affet”te izleyicileri birçok sürpriz bekliyor. Biz de dizinin Berat’ı, Bahar’ı, Kader’i ve Sevgi’si ile küçük bir söyleşi yaptık.
Kerem Poyraz Kayaalp (Berat) “Berat iyi niyetli ama hastalıklı bir kişilik. Dizinin başlarında Bahar’a karşı olan karşılıksız aşkını kalbine gömmüştü ve gayet iyi bir insandı. Bir anda ‘Benim neyim eksik’ diyerek aşkı için savaşan, aşkı için her şeyi yapan gözü dönmüş bir psikopata dönüştü. Bu sezon ise Berat daha uç bir karakter olacak.Dizi gen Aşkı için yine birçok kötülük yapacak. İzleyiciler Berat karakterinden bu sezon tam anlamıyla nefret edecek.
Dizinin ilk bölümlerinde bana karşı halkın tepkisi çok iyiydi.Dizi gen Çünkü Berat gerçekten Bahar’ı seviyordu ve karşılık alamıyordu. Ama dizinin yarısından sonra, Bahar’a olan aşkından dolayı çevirdiği dolaplar ve Bahar’a yaptıkları insanların gözündeki Berat’ı değiştirdi.Dizi gen İnsanlar ciddi ciddi,’Sen nasıl böyle bir adam olursun’ diye azarlamaya başladılar. Geçenlerde İzmir’ de yürürken dizide ki rolüm nedeniyle 5-6 tane genç arkamdan laf attı. Kavga edecek duruma geldik. Bana gelen mesajları, sosyal paylaşım sitelerinde hakkımda yazılanları savcılığa versem işlem başlatır. O duruma geldi. Ama buna olumlu bakıyorum. Demek ki İzleyiciyi rolümle inandırabilmişim, yani yaptığım rol oldukça gerçekçi olmuş. Kerem olarak Beratı seviyorum açıkçası.Dizi gen Aşkı için çırpınan ve her şeyi göze alabilen bir tip. Farklı karakterde ve diplerde yaşıyor. Oynaması da bu yüzden bir o kadar zevkli.
Ben Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Oyunculuk Bölümü mezunuyum. 4 sezon süren ‘Ayıp Ettik’ oyununda oynadım. Açıkçası tiyatronun bende ayrı bir yeri var. Dizi daha çok suya yazı yazmak gibi, bir kalıcılığı yok.Dizi gen Fakat tiyatro öyle değil. İlerde tiyatro ile ilgili daha çok şeyler yapmak isterim. Sokaktaki adam beni tanıdığında dizideki oyunculuğumla değil de tiyatrodaki oyunumla tanısın isterim.Dizi gen İsmimin önüne ünlü dizi oyuncusu değil de, ünlü tiyatrocu getirilmesini tercih ederim.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ