Haber 16

Dizi net izle

Adını Feriha Koydum’un adı değişti. Dizi yeni sezonda Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu olarak izleyici karşısına çıkacak. Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu fragmanı yayınlandı. İşte Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu fragmanı izle ve yeni sezonda yaşanacaklar.

Dizi net izle
  • Diziler / Son Dakika
  • 25 Ağustos 2012
  • Dizi net izle için yorumlar kapalı
  • 362 KEZ OKUNDU

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu merak konusu (yeni fragman izle)
 
Show Tv ekranlarından yoluna Feriha’sız yani Hazal Kaya’sız devam edecek olan Adını Feriha Koydum dizisinin yeni sezon ilk bölüm fragmanı yayınladı. Adını Feriha Koydum yeni sezona isim değişikliği ile başlıyor. Dizinin yeni sezondaki adı Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu oldu. İşte Feriha’sız Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu ilk bölüm fragmanı ve yeni sezonda yaşanacaklar.
 
Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu yeni sezonda neler yaşanacak
 
Yoluna Hazal Kaya’sız yani Feriha’sız devam edecek olan Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı Show TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Yayınlanan yeni fragmanda  sezon öncesi izleyiciye küçük ipuçları veriyor.
 
Emir artık yoluna tek başına devam edecek… Büyük aşkı Feriha’yı bu defa sonsuza kadar kaybetti… Emir, Ferihasız ne yapacak.. Yoluna nasıl devam edecek.. Yeni birine aşık

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ