Haber 16

Düşman İstanbul’u böyle işgal edecek (miş)

İstanbul depremini bekleyen bir şehir. Ama sadece deprem olsa iyi… Olası bir öngörüye göre o anda Türkiye işgal edilecek.

Düşman İstanbul’u böyle işgal edecek (miş)
  • Gündem / Son Dakika
  • 20 Ocak 2010
  • Düşman İstanbul’u böyle işgal edecek (miş) için yorumlar kapalı
  • 311 KEZ OKUNDU


Haiti’yi yıkan depremi bahane bilen Amerika “yardım adı altında” ülkeyi işgale başladı… Obama, Haiti’ye silahlı 11 bin Amerikan askeri çıkartıyor…

İşte bu tablo bir zamanlar bize çok uçuk gelen Prof. Celal Şengör’ün tezini hatırlattı… Celal Şengör de olası bir büyük depremde İstanbul’un yabancı güçler tarafından işgal edilebileceğini söylemişti. 
Kimseler takmamıştı ama Haiti’de o uçuk senaryo devreye girdi.







OLASI BİR DEPREMDE YABANCILAR İSTANBUL’U İŞGAL EDECEK 
Böyle bir senaryo uçuk gibi görünüyor ama Haiti’nin başına gelenler bir çok kişinin aklına Prof. Şengör’ün uyarısını getirdi. Fatih Altaylı’da o uyarıyı hatırlatan kişi oldu; 

(…) Ve ABD, Haiti’ye el koyma noktasında. “İnsani yardım ve kargaşaya son verme” gerekçesiyle 11 bin askerini adaya yolluyor. 11 bin silahlı askerini.
Çok açık bir işgal aslında.
Haiti manzarasını görüp gelişmeleri izleyince aklıma gelen isim Prof. Dr. Celal Şengör oldu.
1999 Gölcük Depremi’nin ardından herkes olası İstanbul depremini konuşuyordu.
Prof. Celal Şengör bambaşka bir şey söyledi.
Eğer İstanbul depremi için önlem almazsak, İstanbul’da olacak bir depremden sonra Türkiye’nin rejimi ve daha ötesi bağımsızlığı tehlikeye girer.
Ortaya çıkacak kargaşa sonrasında yabancı güçler gelip Türkiye’yi işgal eder. Türkiye Cumhuriyeti sona erer
dedi
 

Sadece Şengör değil, Vatan yazarı Mine Kırıkkanat’da Bir Gün Gece kitabında benzer bir senaryoyu dile getirmişti. Kırıkkanat’ı o kitabı şimdi Fransızlar’ın Haiti için açtığı blogda büyük ilgi görüyor.

Romanın Fransızcasını (**) okuyan TV5Monde’un Yazı İşleri Müdürü, Mine Kırıkkanat’ı arıyor ve “Sen bir kâhinsin!” diyerek; “Haiti’ye çıkarma yapan ağır silahlı Çin ve Amerikan ordusunu görünce, İstanbul’da olacaklara dair öngörülerinin gerçeği yansıttığını anladım” diyor… 

Mine Kırıkkanat bugünkü köşe yazısında ABD’nin Haiti’yi işgaline dikkat çekiyor ve şunları not düşüyor; 

“Ben söylemiştim!” demekten nefret ederim, fakat bu kez, Haiti’de olup bitenler ve bundan sonra olacaklar İstanbul depreminden sonra Türkiye’nin başına geleceklerin bire bir doğrulanması…

Haiti, 9 milyon nüfusuyla İstanbul’dan bile küçük bir ülke. Ne var ki, daha dün Vatan Gazetesi’nde Alman bilimcilerin, “zararı inanılmaz boyutlarda 3 deprem olacak,” dedikleri koca İstanbul, kıyaslanmaz zenginliğine rağmen, Haiti’den daha sağlam çıkmayacak, deprem sırasında aynı yıkım, sonrasında aynı sahneler, aynı talan ve yağma, daha büyük çapta yaşanacak.

Ve bugün Haiti devleti nasıl çöktüyse, nasıl rakip yabancı devletlerin bir nüfuz savaşı alanına dönüştüyse,
Türkiye de bir Marmara depreminin altında kalacak, belki de bağımsızlığını yitirecek.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ