Haber 16

Emekli Astsubay’dan şok açıklamalar

Taraf’tan Neşe Düzel’e konuşan emekli astsubay Hüseyin Oğuz, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Emekli Astsubay’dan şok açıklamalar
  • Gündem / Son Dakika
  • 12 Temmuz 2010
  • Emekli Astsubay’dan şok açıklamalar için yorumlar kapalı
  • 291 KEZ OKUNDU

Susurluk Komisyonu’na önemli ifşaatlarda bulunan emekli astsubay Hüseyin Oğuz Taraf Gazetesi’nden röportajın usta ismi Neşe Düzel’e konuştu. Oğuz, Bahtiyar Aydın’ı öldüren albayı bildiğini söyledi.

İşte Oğuz’un ifşaatlarından çarpıca ayrıntılar


BİKSİ VE KANAS’I DİYARBAKIR’A GÖTÜREN KİŞİ


İsim vermeyeceğim ama hangi albay Diyarbakır’a suikast silahı olan Biksi ve Kanas’ı götürdüyse, Tümgeneral Bahtiray Aydın’ı da o öldürdü. 4 no’lu DGM’de Albay’ın kendi fadesinde var bu. O albay Lice’ye Kahraman Bilgiç’le bir tetikçiyi daha götürdü. Aydın’ı ensesinden kurşunla öldürdüler.


TARIK ÜMİT CİNAYETİ ŞEYTAN ÜÇGENİNİ ÇÖZER


Tarık Ümit’i Yeşil’le birlikte bir kişi daha infaz etti. O ismi vermiyorum. Kendimi güvenceye amlıyorum. Çünkü Yeşil gibi hala o da sağ. Tarık Ümit cinayeti çok büyük bir olaydır. Eğer bu cinayet aydınlanırsa, Adapazarı-Sapanca-Bolu şeytan üçgeninde öldürülenler ortaya çıkacaktır.


CESETLERİ YAKIP KÖPEKLERİN ÖNÜNE ATTILAR


Adamı öldürüyorsun, köpeklerin önüne atıyorsun. Böyle terörle mücadele mi olur? Bunu JİTEM tetikçisi Kahraman Bilgiç söylüyor. Cesedi yakıp köpeklerin önüne atmışlar. JİTEM, kendi yasadışı işlerini PKK’yla mücadele çerçevesine oturtuyordu. Yüksekova Çetesi, Ergenekon’un bir parçasıdır.

JİTEM ÖLDÜRÜP KELLE VERGİSİ ALIYORDU


Ölen terörist karşılığ3ında ‘kelle vergisi’ diye bir para veriliyordu. Bu yüzden terörist diye çobanlar, gariban insanlar öldürüldü. Karşılığında paralar alındı. Yıllar önce ERNK vardı. Şimdi KCK var. Bu siyasi yapıyı yor edemezsiniz. PKK’nın artık şehirlerde direkt silahlı eyleme giren bir kadrosu var. Bu kadro dağa da gider.

YEŞİL YAŞIYOR KOMUTANLAR ZENGİN OLDU

Yeşil tabi ki yaşıyor. Çok zengin olduğunu biliyorum. Tarık Ümit’i Yeşil’le birlikte bir kişi daha infaz etti. O ismi vermiyorum. O da sağ. Komutanlar JİTEM’den korkuyordu. Dört general öldürüldü. Kurum içindeki çarpık yapılanmadan ötürü olduğu için bu suikastler örtüldü.

TERÖRLE MÜCADELE ÖLDÜRMEKLE BİTMEZ

Uyuşturucu kaçakçılarının peşine düşüyoruz. Ama JİTEM’ciler engel oluyor. Onları biz izliyoruz diye yalan söyleyip takibi önlüyorlardı. Terörle mücadele, gidip dağdakini öldürmek değildir. Terörle mücadele, faili meçhul cinayetleri aydınlatmaktır ve vatandaşla barışmaktır.


internethaber

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ