Haber 16

Emenike Fenerbahçe’ye dönecek mi?

Fenerbahçe’nin 8 milyon Euro’ya transfer edip hazırlık maçında bile oynatamadan 9 milyon Euro peşin…

Emenike Fenerbahçe’ye dönecek mi?
  • Son Dakika / Spor
  • 22 Ağustos 2011
  • Emenike Fenerbahçe’ye dönecek mi? için yorumlar kapalı
  • 342 KEZ OKUNDU

Fenerbahçe’nin 8 milyon Euro’ya transfer edip hazırlık maçında bile oynatamadan 9 milyon Euro peşin paraya Spartak Moskova’ya sattığı Emmanuel Emenike’nin Fenerbahçe’ye dönüş yolunun açık olduğu öğrenildi.


Sarı-Lacivertliler’in, Rus kulübüyle yaptığı çok özel anlaşmaya göre, Fenerbahçe, Emenike’yi 1 yıl sonunda isterse aynı paraya geri alma hakkına sahip. Eğer iddialar doğruysa bu transfer, kağıt üzerinde hülle satışından başka bir şey değildi.


EMENİKE İSTEMİŞ


Fotomaç’ın haberine göre, şike soruşturmasında suçlanan ve hapse girmekten korkan Emenike’nin Türkiye’den ayrılmak istemesi üzerine böyle bir yol izlendiği de iddialar arasında.


Yıl sonunda Emenike’yi geri alma hakkına sahip olan Fenerbahçe’nin, duruma göre Nijeryalı oyuncuyu ocak ayında geri alabileceği ifade ediliyor. Fenerbahçe küme düşürülmezse, şampiyonlukta daha iddialı konuma gelebilmek için bu operasyona kesin gözüyle bakılıyor.


TATİL YAPMAYA BİLE GELMEM


Şike soruşturmasında ifade veren Emenike, tutuklanma korkusuyla “Türkiye’ye artık tatile bile gelmem” açıklamalarında bulunmuştu. Nijeryalı yıldızın, geçen sezon formasını giydiği Karabükspor’un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada bilerek forma giymediği ve para aldığı ileri sürülmüştü.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ