Haber 16

En Çalışkan Kim? Bisiklet Şenliği

En Çalışkan Kim? Bisiklet Şenliği
  • Gündem
  • 13 Nisan 2024
  • En Çalışkan Kim? Bisiklet Şenliği için yorumlar kapalı
  • 19 KEZ OKUNDU

“En Çalışkan Kim?” Bisiklet Dağıtım Şenliği Nilüfer’de bulunan devlet okullarında başarı gösteren ilk ve orta öğretim öğrencilerine, çevreci, sağlıklı ve tasarruflu ulaşım aracı olan bisiklet ile öğrencileri buluşturarak toplumsal farkındalığı sağlamaktadır. Haziran ayı içerisinde Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Nilüfer ilçesinde bulunan, özel eğitim okullarında okuyan engelli öğrenciler de dâhil olmak üzere, ilk ve orta dereceli okulların okul birincileri listesi talep edilerek dağıtım yapılacak öğrenciler belirlenmektedir.

En çalışkan kim projesi ile bisiklet dağıtımında, başarılı öğrenciler okulları tarafından belirlendiği için kişisel bir başvuru olmamaktadır. Eğitim öğretim yılının son haftasında öğrenci ve aileler gerçekleştirilen organizasyona davet edilmekte ve bisikletler şenlik yapıldıktan sonra araçlarla okullara teslim edilmektedir.

Çevreci bir ulaşım aracı olan bisikleti sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla ayrıca öğrencilere kask, kilit, eldiven ve dizlik de armağan edilmektedir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ