Haber 16

Enpati Hayvan Dostu Şehirler Ödüllü Gürsuya

Enpati Hayvan Dostu Şehirler Ödüllü Gürsuya

“Sahipsiz Evcil ve Sokak Hayvanlarının Barınma ve Beslenme Şartlarının İyileştirilmesi FİKİR VE PROJE YARIŞMASINDA (Enpati Hayvan Dostu Şehirler) ödülümüzü Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’nin elinden aldık.

Hayvanları seven insanları da sever düşüncesiyle yola çıktığımız bu projede insanların sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olmalarını sağlamak, hayvanlara muameleyle ilgili yasal yükümlülüklerini hatırlatmak, sevgi ve hoşgörü yaklaşımlarını artırarak sokak hayvanlarının en iyi şekilde korunmalarını sağlamak amacındayız. Bunun yanında rutin belediyecilik anlayışının dışına çıkarak teknolojiden azami derecede yararlanıp yenilikçi uygulamaları devreye almak, böylelikle rehabilitasyon hizmetlerini daha verimli, etkin ve sürdürülebilir kılmak amacındayız.

Bu amaçla proje kapsamında Toplumsal Farkındalık Oluşturma, Yenilikçi rehabilitasyon hizmetleri ve hayvan sahiplendirme hizmetleri daha teknolojik ve yenilikçi yöntemlerle yürütülecek, gönüllülük sistemi geliştirilerek daha sürdürülebilir bir yapı ortaya çıkacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ