Haber 16

Erdoğan talimat verdi “Gezi” masada!

Başbakan Erdoğan Gezi olaylarının ayrıntılı olarak analiz edilmesini istedi. A takımı harekete geçti.

Erdoğan talimat verdi “Gezi” masada!
  • Gündem / Son Dakika
  • 10 Haziran 2013
  • Erdoğan talimat verdi “Gezi” masada! için yorumlar kapalı
  • 313 KEZ OKUNDU

Gezi  olayları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün  toplanan Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda (MKYK) değerlendirildi.  Stratejik kararlar alındı. Akşam’dan Hakkı Kurban’ın haberine göre gençler dinlenecek,  sosyologlarla toplantılar yapılacak. Ayrıca oluşturulacak bir komisyonda sosyal medyayı masaya yatıracak. Buna göre;


GENÇLERİ DİNLEYECEK


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Hüseyin Çelik koordinasyonunda yürütülecek çalışma kapsamında, Gezi  Parkı’nda çevreci hassasiyetle eylemleri başlatan gençlerin  temsilcileriyle  görüşme yapılacak. Belirlenecek yol haritası MYK ve  Bakanlar Kurulu gündemine getirilecek.


Parti yönetimi,  sosyolog ve psikologların da aktif olarak devreye sokulmasını planlıyor.  Bu doğrultuda İçişleri Bakanı Muammer Güler son olayları sosyologlarla değerlendirecek. Toplantının bu hafta yapılması bekleniyor.  Katılımcılar ve toplantının adresi konusunda çalışma yapılıyor.  Başbakan Erdoğan’ın da programının uygun olması durumunda bizzat  değerlendirmeleri alabileceği belirtiliyor.


KOMİSYON KURULDU


Parti bünyesinde bir de sosyal medya komisyonu oluşturuldu. ARGE,  Tanıtım ve Medya Başkanlığı ve Gençlik Kolları’nın dahil olduğu  komisyon, daimi görev yapacak ve genişletilecek. Sosyal medyada en çok  konuşulanlar, AK Parti algısı, nasıl tanıtım yapılacağı, provokasyon  alanları tek tek analiz edilerek parti yönetimine sunulacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ