Haber 16

Bursaspor; “Eren Güler ve Tuğbey Akgün Açıklamalarda Bulundu”

Bursaspor; “Eren Güler ve Tuğbey Akgün Açıklamalarda Bulundu”
  • Gündem / Son Dakika / Spor
  • 10 Temmuz 2021
  • Bursaspor; “Eren Güler ve Tuğbey Akgün Açıklamalarda Bulundu” için yorumlar kapalı
  • 323 KEZ OKUNDU

Genç futbolcularımız Eren Güler ve Tuğbey Akgün, Afyon kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BURSASPOR ARMASINA YAKIŞIR MÜCADELE EDECEĞİZ

Eren Güler kampın güzel geçtiğini belirterek “Takım halinde düşünürsek kamp güzel geçiyor. Geçen seneden beri birbirimizi tanıyoruz. İlk antrenmanda sakatlık yaşadım. Elimde olmayan bir durumdu. Bunun için üzgünüm. Ama Bolu kampına kadar tedavilerim devam edip, daha güçlü şekilde döneceğim. Bu sezon hepimiz adına daha iyi geçecektir. Takıma belki tecrübeli futbolcular katılacak. Onlardan çok şey öğreneceğiz. Antrenmanda kızıp, destekleyeceklerdir. Bunlar da gelişimimiz adına önemli detaylar. Geçen sezon yeni profesyonel olmuştuk. Ligi biliyoruz, hocamızı ve arkadaşlarımızı biliyoruz. Çok iyi bir takım oluşacaktır. Bursaspor armasına yakışır şekilde mücadelemizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

BATALLA İLE ÇALIŞMAK TARİF EDİLEMEZ MUTLULUK

Pablo Martin Batalla’nın kendileri ile birlikte çalışmasının büyük avantaj olduğunundan bahseden Eren Güler “Pablo Martin Batalla, bizim için hem idol hem efsane hem de hoca. Tarif edilen bir duygu değil. Biz U15 takımındayken Vakıfköy’de bizimle antrenmana çıkmıştı. O gün pür dikkat onu beklemiştik. Tarif edilemez bir mutluluktu” dedi.

MUTLULUĞUMU TARAFTARLARIMIZLA YAŞAMAK İSTERDİM

Genç futbolcumuz ayrıca taraftarlarla ilgili şunları söyledi “Geçen sene taraftarın olmaması ve benim iki gol atıp onlarla bu mutluluğu paylaşamamam en büyük hayal kırıklığımdı. Onlarla birlikte olmak isterdim o anlarda. Bu sezon aynı senaryoyu taraftarlarımızla birlikte yaşamak istiyorum.”

HOCAMIZIN DEDİKLERİNİ YAPMAYA GAYRET GÖSTERİYORUM

Teknik Direktörümüz Mustafa Er ile iletişimlerinin güzel olduğunun altını çizen Eren şöyle devam etti. “Mustafa Er Hocamızla iletişimimiz çok iyi. Antrenmanlarda bize katılıyor. Uyarılarda bulunuyor, kenara çekip konuşuyor, bazen de bağırıyor. Ama hep bunlar bizim gelişimimiz için. Hocamız potansiyelimizi ve neler yapabileceğimizi biliyor. Biz de hocamıza güvenerek onun dediklerini yapmak için gayret gösteriyoruz.”

ENES ÜNAL’I ÖRNEK ALIYORUM

Kendine kime örnek alıyorsun sorusuna da ”Her futbolcu gibi benim de kısa ve uzun vadede hayallerim var. Hayallerim şimdiden gerçekleşmeye başladı. Her zaman çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Enes Ünal’ı örnek alıyorum kendime. Avrupa düzeyine çıkıp, Milli Takım’da oynamak istiyorum.”

Tuğbey Akgün de şu takımın iyi durumda olduğunu belirterek‘’ Dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla takım iyi durumda. Herkes birbirini tanıyor. Biz hocamızı tanıyoruz ve neler istediğini biliyoruz. Milli takımda yaşadığım bir sakatlık vardı, kasığımda ufak bir yırtık oluştu. Döner dönmez tedaviye başladık. Koşulara da başladım, Bolu kampında takılma birlikte çalışmaya başlayacağım” şeklinde konuştu.

TECRÜBELİ OYUNCULARLA OYNAMAK BİZİ DAHA ÇOK GELİŞTİRİR

Transfer tahtasının açılması durumunda takımın nasıl bir şekil alacağıyla ilgili bir soruya cevap veren genç oyuncumuz “Geçen sene tecrübesizdik, bu sene biraz daha tecrübelendik. Transfer tahtası açılırsa dışarıdan oyuncular gelecektir ve bu bizim için de oldukça iyi olacaktır. Çünkü rekabet olacak. Bizden iyi oyuncularla oynamak bizi daha çok geliştirir” dedi.

BATALLA BURSASPOR’UN EFSANESİ

Batalla’nın takımda olmasının kendileri için oldukça büyük bir şans olduğunu söyleyen Akgün “15 yaşında beraber antrenman yapmıştık ve o zaman çok heyecanlanmıştık. Sahada neler yapıyor, nasıl pas atıyor, nasıl çalım atıyor pür dikkat onu izliyorduk. Şu an bile antrenmanlara katıldığında takımdaki herkesi yönetiyor. Ben de onu takip ediyorum gerçekten çok büyük yetenek. Benim için de çok büyük şans. Bana çok katkısı olacak aynı mevkide oynuyoruz. Sürekli hocamızı rahatsız edeceğim, soru soracağım. Bursaspor efsanesi ile aynı sahayı paylaşmak gerçekten büyük bir keyif” ifadelerini kullandı.

MENTAL OLARAK GÜÇLÜ OLMALIYIZ

Avrupa’da ve Türkiye’deki genç oyuncu anlayışının birbirinden farklı olmasının sebepleriyle ilgili de konuşan Tuğbey “Benim milli takımda Avrupa’da oynayan bir arkadaşım var. Kendisine gidip soruyorum ve bana sürekli inanılmaz bir fark olduğunu söylüyor. Avrupa’da her gün çift antrenman gerçekleştiriliyor. Arkadaşım bana, ‘Ben Türkiye’de hiç antrenman yapmıyormuşum’ demişti. Aslında mental olarak güçlü olmamız gerekiyor. Bu konuyu aştığımız takdirde her şey çok güzel olacak” dedi.

BU SENE HER ŞEY DAHA FARKLI OLACAK

Teknik Direktörümüz Mustafa Er ile diyaloglarının nasıl olduğu sorusuna da cevap veren genç futbolcumuz “Mustafa hocamızı altyapıdan beri tanıyoruz. Sürekli bizle ilgileniyor ve bize uyarılarda bulunuyor. Gelişmemiz için iyi olmamız için bize sitem ediyor. Geçen sene tecrübesizlikler oldu ama bu sene olmayacak. Bunu kesin olarak söyleyebilirim bu sene her şey daha farklı olacak” şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK HAYALİM MANCHESTER UNITED

Bursaspor’u bu sezon Süper Lig’e çıkarmak istediklerini söyleyen Tuğbey Akgün “Takımı, Süper Lige çıkartırken bizim de desteklerimizin olmasını istiyoruz. Sonrasında A Milli Takıma gitmek istiyorum ve ileride Avrupa’da oynamak gibi bir isteğim var. En büyük hayalim de Manchester United” dedi.

ZAMAN GEÇTİKÇE BASKININ ALTINDAN KALKABİLDİM

Geçtiğimiz sezon üzerilerinde bir baskı olup olmadığı sorusuna da cevap veren Tuğbey “İlk zamanlar sahaya çıktığımda ayaklarım şişiyordu. Geceleri erken yatıyordum ama sabah her yerim ağrıyordu o kadar baskı vardı ki üzerimde hep kendimi avutuyordum. Sen bunu da atlatırsan diye… Ama böyle olmuyor. Zaman geçtikçe bu baskının kalmadığı söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ