Haber 16

Erkeklerin dikkatini çekmenin sırları

Erkekleri çekim alanına alırken; dikkat etmeniz gerekenler…

Erkeklerin dikkatini çekmenin sırları
  • Gündem / Son Dakika
  • 15 Eylül 2012
  • Erkeklerin dikkatini çekmenin sırları için yorumlar kapalı
  • 272 KEZ OKUNDU

1- Sevgilinizin patronuyla tanışmak üzere gittiğiniz yemekte; tokalaşırken, iki elinizi de kullanarak karşı tarafın elini kavrayın. Bu etkili jestle samimiyetinizi gösterin.
 
 
 
2- Alışveriş için gittiğiniz mağazadaki satış görevlisini görür görmez isteklerinizi sıralamak yerine, ona ne kadar enerjik göründüğünü söyleyin.
 
 
 
3- Komşunuz bahçesinde çiçeklerle uğraşırken yardım etmeyi teklif edin. Böylelikle yazın tatile çıkarken, komşunuz çiçeklerinizle ve evinizle ilgilenmeyi teklif edecektir.
 
 
 
4- Erkeklerle dolu bir odada sıra beklerken bacak bacak üzerine atın, arkanıza yaslanın ve saçlarınızla oynamaya başlayın. Bakışların size yönelmeye başladığını hissedeceksiniz.
 
 
 
5- Arkadaşlarınızla gittiğiniz barda müzik dolabının yanında içkisini yudumlayan yakışıklı çocuğa, şarkı seçerken fikir danışın.
 
 
 
6- Maç yayınlayan bir bara gidin ve heyecanla maç izleyen fanatiğe hangi takımı tuttuğunu sorun. Böylelikle ilerleyen dakikalarda, birlikte tezahürat yapma fırsatı yakalayarak onunla iletişim kurabilirsiniz.
 
 
 
YARDIM İSTEYİN
 
 
 
7- Yakın bir erkek arkadaşınıza hediye seçerken, mağazadaki en seksi satış elemanını gözünüze kestirerek ondan yardım isteyin.
 
 
 
8- Utangaç bir kız arkadaşınızı, bir türlü açılamadığı yakışıklının duyabileceği şekilde övün, bol bol iltifat edin.
 
 
 
9- Annenize, son günlerde daha fit göründüğünü söyleyerek, kilo verip vermediğini sorun.
 
 
 
10- Büyükannenize hiçbir neden yokken en sevdiği çiçeklerden yaptırıp yollayın.
 
 
 
11- Arkadaşlarınızdan tavsiye isterken, sizi tamamen anlayıp, yardım edebilecek olan nadir insanlardan olduklarını söyleyin.
 
 
 
12- Sevgilinizle akşam yemeğindeyken dudağınızda kalan kırıntıyı temizlemek için, peçete yerine dilinizi kullanın.
 
 
 
13- Rafın tepesinde duran ağır kutuyu indirmek için sevgilinizden yardım isteyin. Bunun için onun güçlü kollarına ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz.
 
 
 
14- Sevgilinizle birlikte uykuya dalmadan önce, başınızı koluna yaslayın. Ona yavaşça sarılırken, kol kaslarına dokunarak mırıldanın: “Mükemmel!
 
 
 
15- Bir gün dışarı çıkarken süper mini bir etek giyin. Gittiğiniz yerde merdivenlerden çıkarken, arkanızdan gelen sevgilinizin sizi gözleriyle takip etmesine izin verin.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ