Haber 16

Esenlerde bomba paniği!

Esenler’de Fatih Mahallesi Aksaray Caddesi’nde yürüyen kişinin üzerinde taşıdığı bomba patladı. Yaralanan zanlı hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Esenlerde bomba paniği!

Esenler’de elinde bomba patlayan kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi Aksaray Caddesi’nde yürüyen kişinin üzerinde taşıdığı bomba patladı.


Yaralanan zanlı, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


PATLAMADA BİRİ ÇOCUK İKİ KİŞİ YARALANDI


Esenler’deki patlamada biri çocuk iki kişinin yaralandığı bildirildi.


Alınan bilgiye göre, Esenler Fatih Mahallesi Aksaray Caddesi’nde elindeki patlayıcı infilak eden Süfhan Kıyanç’ın (20) yanı sıra 9 yaşındaki Y.O. yaralandı.


Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ayakta tedavi edilen Y.O, Bağcılar Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.


Ellerinden yaralanan Kıyanç ise aynı hastanede yapılan müdahalenin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.



Cihan haber ajansının verdiği bilgilere göre ise, bir market önüne konulan ses bombasının patlaması sonucu 2 kişi yaralandı. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralıların, bir market önünde buldukları paketi açmak isterken paketin patlaması sonucu yaralandığı öne sürüldü. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.


Esenler Aksaray Caddesi üzerinde bir marketin önünde buldukları paketi 500 metre ilerideki evlerinin önüne götüren Süphan Kıyaç (18) ve arkadaşı İbrahim Göktan (17), paketi açmaya çalıştı. Bu sırada paket büyük bir gürültü ile patladı. Kıyaç ve Göktan çeşitli yerlerinden yaralandı.


Yaralı gençler, çevredeki vatandaşlar ve yakınları tarafından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kıyaç’ın kolundan yaralandığı, genel anlamda her iki gencin de sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede inceleme yaptı. Görgü tanıkları büyük bir patlama olduğunu ve iki gencin patlamada yaralandığını belirtti. Bir başka görgü tanığı da, paketi evlerinin önüne götüren gençlerin evden bir cisim getirip paketi açmaya çalıştıklarını ve patlamanın bu esnada meydana geldiğini belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ