Haber 16

Eşinin erkek olduğunu öğrenince dayanamadı ve..

Aydının Kuşadası ilçesinde, iki yıl önce Rus eşini gerçek cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenince öldüren İngiliz işadamı Chris Collier, çıkarıldığı mahkemede 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Eşinin erkek olduğunu öğrenince dayanamadı ve..
  • Gündem / Son Dakika
  • 28 Eylül 2012
  • Eşinin erkek olduğunu öğrenince dayanamadı ve.. için yorumlar kapalı
  • 286 KEZ OKUNDU

İngiltere’de büyük başarı kazanan Phones4U online cep telefonu mağazasının kurucusu olan 49 yaşındaki Collier, 2006’da hisselerini sattıktan sonra Kuşadası’na yerleşmiş ve emlak işine başlamıştı. Collier, Kuşadası’ndaki bir otelde şarkıcılık yapan 35 yaşındaki Julia ile tanışıp sevdikten sonra evlenmek istedi. Collier o günlerde internetteki bir forumda Julia ile evlenebilmek için kimliği belirsiz kişilere ödeme yaptığını yazdı. Çift Kuşadası’nda bir ev alıp yerleşti.
 
6 Ağustos’ta biten davada ifadesi alınan dostları, Collier çiftinin, çocukları olmadığı için üzüldüğünü ama mutlu birkaç yıl geçirdiğini söyledi. Ancak Kasım 2010’da Chris Collier gerçeği öğrendi. Çılgına dönen İngiliz, karısını feci şekilde dövdükten sonra boğazını sıkarak öldürdü.
 
İngiltere Dışişleri Bakanlığı Collier’in cezasını anavatanında çekmesi için herhangi bir başvuru yapılmayacağını açıkladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ