Haber 16

Eüyada Nehir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nehir görmek, kadri yüce bir kimseye yorumlanır. Rüyada nehre girdiğini gören kimse, büyük insanlardan birisine karışır.

Eüyada Nehir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nehir görmek, kadri yüce bir kimseye yorumlanır. Rüyada nehre girdiğini gören kimse, büyük insanlardan birisine karışır.
Nehirden su içtiğini ve nehrin suyunun berrak olduğunu gören kimseye içtiği suyun miktarınca o büyük zat tarafından hayır erişir.
Rüyada nehirden su içmek için su almak istediğini gören kimseye o nehrin küçüklüğü ve büyüklüğü nispetinde bir adam tarafından mal erişir.

Bir kimse rüyada bir nehrin akıntısını başka bir yöne çevirdiğini görse, o nehirde çamur veya birbirini takip eden dalga bulunduğunu görse, o kimsenin korku ve üzüntüden kesilmesine yorumlanır.
Rüyada nehrin kendisini veya hayvan ve eşyasından bir şeyini götürdüğünü görse, o kimseye erişecek zarar ve ziyana yorumlanır.

Bir kimse rüyada kendi evine safi ve berrak bir nehir aktığını görse, kolaylık, mal ve servete yorumlanır.
Rüyada görülen saf ve berrak nehir, salih amele ve devamlı olan rızka, bulanık veya kötü kokulu nehir de, kişiyi cehenneme yaklaştıracak kötü amele yorumlanır.

Bir kimse rüyada bir nehirde su üzerinde yürüdüğünü görse, o kimsenin iyi niyetli oluşuna ve imanının doğru ve sağlamlığına yorumlanır.
Bir nehirde sandal ile dolaşmak, sevinç ve neşeye yorulur.
Azgın ve taşkın sulu bir nehir görmek, bütün iş ve hareketlerinizde isabetli adımlar almakta olduğunuza işarettir.
Nehir sularının getirdiği bir şeyi almak, tedbirli olmak gerektiği hakkında bir uyarıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ