Haber 16

Fenerbahçe iyi başladı!

Fenerbahçe cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta Kadıköy’de Antalyaspor’u farklı yenerek lige merhaba dedi…

Fenerbahçe iyi başladı!
  • Son Dakika / Spor
  • 16 Ağustos 2010
  • Fenerbahçe iyi başladı! için yorumlar kapalı
  • 260 KEZ OKUNDU

Sarı-lacivertli ekip, 2009-2010 sezonunun son haftasında şampiyonluğu yitirdiği Trabzonspor mücadelesi sonrası meydana gelen tribün olayları nedeniyle, sahasındaki sezonun ilk maçında seyircisinden yoksun mücadele etti.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın boş tribünleri bayraklarla donatılırken, kale arkası tribünde bir taraftar grubunun astığı ”Sahada basmadık yer bırakmayın” yazılı pankart yer aldı.

Tribün çatı sistemine Fenerbahçe bayrakları asılırken, maraton alt tribünde, tamamını kapatan boyutta dev bir bayrak yer aldı. Migros kale arkası tribünün alt bölümünde büyük Fenerbahçe logosu, Türk Telekom kale arkası tribünde de, Türk Telekom’un hazırlattığı ”Futbol sen bizim her şeyimizsin” yazılı pankart yer aldı.

Fenerbahçe’nin cezalı olduğu maçta karşılaşmayı, protokol tribününde iki kulübün yöneticileri, yetkilileri, az sayıda güvenlik görevlisi ve medya mensupları izledi.

KADRODA DEĞİŞİKLİKLER
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bazı as futbolcuların sakatlığının düzelmesinin de etkisiyle son iki resmi maçtakinden farklı bir 11’i sahaya sürdü.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Young Boys ile yapılan iki maçta da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Lugano ve Mehmet Topuz, Medical Park Antalyaspor maçında bu sezon ilk kez resmi maçta 11 kişilik kadroya girdi.

İsviçre temsilcisiyle yapılan maçların ikincisinde sonradan oyuna giren Gökhan Gönül de ilk kez resmi bir maçta takımının 11 kişilik kadrosunda yer aldı.

FORVETTE SEMİH
Aykut Kocaman, Young Boys maçlarında ilk 11’de görevlendirdiği Gökhan Ünal’a, ligin ilk maçında yedekler arasında verirken, Semih’i kadroya aldı.

Sarı-lacivertli teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında şans verdiği savunma oyuncuları Bekir ve İlhan’ı da yedeğe çekerken, savunma oyuncularından Önder 18 kişilik kadroya alınmadı.

Kocaman, kadroda düşünmediği Kazım’ı da 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Dia, Güiza ve Deivid de maç kadrosuna alınmadı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ