Haber 16

Fenerbahçe Ronaldinho ile anlaştı mı?

Brezilyalı yıldız isim Ronaldinho’nun ara transfer döneminde Fenerbahçe’yle anlaşacağı ileri sürüldü…

Fenerbahçe Ronaldinho ile anlaştı mı?
  • Son Dakika / Spor
  • 25 Eylül 2010
  • Fenerbahçe Ronaldinho ile anlaştı mı? için yorumlar kapalı
  • 298 KEZ OKUNDU


Serie A ekiplerinden AC Milan’da forma giyen Brezilyalı oyuncu Ronaldinho’nun ara transfer döneminde Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edildi.


Calcionews24.com’un haberine göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ronaldinho, kulübüyle tekrar masaya oturmak istiyor.

Ancak başkan Silvio Berlusconi’nin deneyimli oyuncuyu takımdan göndermek istediği ve sözleşme yenilemeye yanaşmadığı biliniyor. Futbol hayatına Avrupa’da devam etmek isteyen Ronaldinho da Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakıyor.


İtalyan basını Fener’i adres gösterdi!

Yılın transferini gündeme getiren Milan yönetiminin planını İtalyan basını açıkladı: Robinho sahaya, Ronaldinho Fener’e!

Yeni hoca ‘Robinho’ diyor


Daha önce de Fenerbahçe’nin gündeminde bulunan Ronaldinho’nun transferinin nasıl yeniden sıcaklık kazandığının şifreleri İtalyan basınının manşetleriyle ortaya çıktı…

La Stampa Gazetesi, Milan’ın oyunu yavaşlatan Ronaldinho’yu elden çıkarmak istediğini yazarken, İl Giornale sambacının yeni sisteme uymadığını belirtti. Bu gazeteye göre, yeni teknik direktör Allegri, daha hızlı olan Robinho’yu, Ronaldinho’ya tercih ediyor.


Pazarlığı kardeşi yapacak


İl Giornale Gazetesi, “Allegri’nin sistemine Ronaldinho uygun değil. Şimdilik, o oynuyor, Robinho kulübede. İkisi birlikte oynayamaz. Gelecek için tercih Robinho’dan yana. Milan maliyeti daha yüksek ve daha yaşlı olan Ronaldinho’yu satmak istiyor. En ciddi talipli ise F.Bahçe” diye yazdı.

Milan’a yıllık maliyeti 9 milyon Euro olan Ronaldinho’nun F.Bahçe’nin 7 milyonuna sıcak baktığı ve kardeşini haftaya İstanbul’a göndereceği belirtildi.

30 yaşındaki Ronaldinho, 2008 yılında 32 milyon avro karşılığında Barcelona’dan AC Milan’a transfer olmuştu.



BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ