Haber 16

Fenerbahçe Sivasspor ilk 11’ler

Fenerbahçe, cezası nedeniyle 2. kez kadınlar ve 12 yaşından küçük çocukların oynayacağı maçta Sivasspor’u…

Fenerbahçe Sivasspor ilk 11’ler
  • Son Dakika / Spor
  • 18 Şubat 2012
  • Fenerbahçe Sivasspor ilk 11’ler için yorumlar kapalı
  • 250 KEZ OKUNDU

Fenerbahçe, cezası nedeniyle 2. kez kadınlar ve 12 yaşından küçük çocukların oynayacağı maçta Sivasspor’u konuk ediyor. Hedef 3 puan, beklenti kadın ve çocukların rekor kırması…


Ligde son maçında deplasmanda Kardemir Karabükspor’a yenilen sarı-lacivertli ekip, Sivasspor karşısında saha avantajını kullanarak 3 puana ulaşmak istiyor.


Fenerbahçe’de sakatlıkları nedeniyle geçen haftaki maçta forma giyemeyen Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül’ün  11’de sahaya çıkması bekleniyor. Ancak dün yapılan idmana sol dizinde ağrıları bulunduğu gerekçesiyle katılmayan Stoch’un forma giymesi zor. Öte yandan sarı kart cezalısı Caner Erkin, Sivasspor maçında forma giymezken, ligde 3’er sarı kartları bulunan kaptan Alex, Cristian, Serdar Kesimal, Gökhan Gönül ve Orhan Şam, maçta forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, 28. haftada Eskişehirspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek


Kazanırsa 3000 puanın üzerine çıkacak
Fenerbahçe’nin, geçen hafta Kardemir Karabükspor maçındaki 3000 bin puanın üzerine çıkma hedefi, Sivasspor maçına kaldı.


Lig tarihindeki 54 sezonda bugüne dek çıktığı 1758 maçta 2 bin 998 puan toplayan sarı-lacivertliler, Sivasspor mücadelesinde 3 puan alırsa, toplam puanını 3001’e yükseltecek.


Ligin 22. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki 1000. galibiyet hedefini, aldığı mağlubiyet nedeniyle 23. haftadaki Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında gerçekleştiren sarı-lacivertli ekip, kazanırsa yeni bir ilkin sevincini sahasında seyircisinin önünde yaşayacak.


Fenerbahçe ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacak olan Sivasspor, son 3 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. Ligin 23. haftasında deplasmanda Gaziantepspor’a 2-1 yenilen Sivasspor, Fenerbahçe maçı öncesindeki son 3 haftalık periyotta Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda 5-1 mağlup ederken, iç sahada Kayserispor ve Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.


Fenerbahçe ile ligdeki 14. randevusuna çıkacak olan Sivasspor’un, sarı-lacivertli ekibe karşı İstanbul’da galibiyeti bulunmuyor. Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı 6 maçın 5’inden mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, 2006-2007 sezonunda rakibiyle İstanbul’da 2-2 berabere kalmıştı. Yiğidolar,  sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan kaptan Hayrettin Yerlikaya dışında Fenerbahçe karşısına tam kadro çıkıyor.


Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19.00’de başlayacak Fenerbahçe-Sivasspor mücadelesini hakem Bülent Yıldırım yönetecek.


FENERBAHÇE-SİVASSPOR
STAT:
Şükrü Saraçoğlu
HAKEM: Bülent Yıldırım


SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV


FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre, Baroni, Dia(Stoch), Alex, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman


SİVASSPOR: Nihat, Ziya, Navratil, Rajnoch, Uğur, Kadir, Kıvanç, Grosicki, Erman, Cerny, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ