Haber 16

Fenerbahçe transfer almaya başladı

Şike soruşturması nedeniyle askıya alınan transfer görüşmeleri yeniden başladı. Fenerbahçe ilk olarak…

Fenerbahçe transfer almaya başladı
  • Son Dakika / Spor
  • 16 Ağustos 2011
  • Fenerbahçe transfer almaya başladı için yorumlar kapalı
  • 285 KEZ OKUNDU

Şike soruşturması nedeniyle askıya alınan transfer görüşmeleri yeniden başladı. Fenerbahçe ilk olarak Yobo’yu takımda tutma kararı alırken, geçen sezon kiralık oynayan Nijeryalı oyuncunun bonservisi 2 milyon sterlin karşılığında Everton’dan alınıyor. Yobo’ya ise senelik 1.8 milyon Euro ödeneceği ve 2 + 1 yıllık sözleşme imzalanması yüksek ihtimal.


Emenike’nin Spartak Moskova’ya gidişi, Guiza’nın verimsiz hali ve aldığı yüksek ücret nedeniyle kendisine kulüp bulmasının istenmesi sonrası forvet için gizliden gizliye arayışlarını sürdüren sarı-lacivertlilerin ünlü bir golcünün peşine düştüğü öğrenildi.


Şampiyonlar liginde boy gösterecek ve devler ligi tecrübesine sahip dünya çapında bir santrforla anlaşma zemini arayan sarı-lacivertlilerin Drogba ile görüştüğü ancak olumlu sonuç alamadığı belirtilirken, Manchester City’den Adebayor’un Fenerbahçe’ye daha yakın olduğu belirtiliyor. Niang ve Semih’in zorlu maratonda yeterli olmayacağını düşünen Aykut Kocaman’ın listesinde başka isimlerin de olduğu ve bunların fiyat artmaması için gizli tutulduğu belirtiliyor.


Sarı-Lacivertli Yönetimin ayrıca, ön libero arayışına yeniden başlayacağı ifade edildi. İlk aday Real Madrid’den Lassana Diarra.Yedekte tutulan listedeki diğer ön liberolar ise Fransa liginde forma giyen ve ön plana çıkan isimler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ