Haber 16

Fenere 3 yıldız geliyor

Fenerbahçe, Juventuslu Krasiç, Lyonlu Gomis ve Portolu Rolando için atağa kalktı.

  • Gündem / Son Dakika
  • 24 Temmuz 2012
  • Fenere 3 yıldız geliyor için yorumlar kapalı
  • 268 KEZ OKUNDU

 Yeni sezon öncesi yabancı transferinde Dirk Kuyt’ı renklerine kattıktan sonra suskunluğa gömülen Fenerbahçe, bir kaç denemenin ardından yeni bir paketle gündeme geldi. 

 
Sarı – lacivertliler Aykut Kocaman’ın eski gözdesi Juventus’lu Krasiç, Porto’lu Rolando ve Lyon’lu Gomis’i transfer etmek için harekete geçti. 2 sezondur Kocaman’ın ilgilendiği ancak Türkiye’de futbol oynaması için bir türlü ikna edilemeyen Krasiç’in kulübü Juventus oyuncusunu sürpriz bir şekilde Fenerbahçe’ye önerdi.
 
Juventus Kulübü takımda forma şansı bulamayan ancak Serie A’dan Milan ve İnter’in kulüplerinin talip olduğu Krasiç’i yurt dışına satma kararı aldı. Daha önce Fenerbahçe’yi 2 kez reddeden Krasiç’i sarı – lacivertlilerle masaya oturmaya ikna eden Juventus ciddi kolaylık sağlayacağını açıkladı. Bunun üzerine Krasiç sarı – lacivertli kulüple masaya oturma kararı aldı.
 
ROLANDO İSTİYOR
 
Bu arada Fenerbahçe, savunmasındaki açığı Yobo’dan vazgeçtikten sonra Benfica’nın Portekizli oyuncusu Rolando ile doldurmak üzere. Oyuncunun sarı – lacivertli kulüpte oynama isteği transferde artı olarak göze çarparken konuyla ilgili son kararı Fenerbahçe verecek.
 
Fenerbahçe’de Kocaman’ın bir diğer uzatmalı aşkı Gomis konusunda da hareketli günler yaşanıyor. Sow ve Kuyt’a bir seçenek daha isteyen Kocaman’ın, Cardozo’nun yanısıra Lyon’un Fransız oyuncusu Gomis’e de teklif götürdüğü öğrenildi.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ