Haber 16

Fransa’da gitti sırada Slovenya var!

12 Dev Adam, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası eleme turu maçında Fransa’yı 95 – 77 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi..

Fransa’da gitti sırada Slovenya var!
  • Son Dakika / Spor
  • 05 Eylül 2010
  • Fransa’da gitti sırada Slovenya var! için yorumlar kapalı
  • 279 KEZ OKUNDU

12 Dev Adam, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası eleme turu maçında Fransa’yı 95 – 77 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Maçın başından itibaren oyundaki egemenliğini ortaya koyan milliler, karşılaşmayı 18 sayı farkla önde bitirdi.


RAKİBİMİZ SLOVENYA


12 Dev Adam’ın çeyrek finaldeki rakibi Avustralya’yı 87-58’lik skorla mağlup ederek bir üst tura yükselen Slovenya. Fenerbahçeli Gasper Vidmar ve Efes Pilsen takımında oynayan Nachbar’ın da formasını giydiği Slovenya takımı ile 8 Eylül Çarşamba alşamı saat 21.00’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşılaşacağız.


KENARDAN GELDİ 17 SAYI ATTI


Maça yedek soyunan ve sonradan oyuna dahil olan Sinan Güler karşılaşmayı 17 sayı 3 asistle tamamladı. Sinan, oyundan alınırken tüm salon onu ayakta alkışladı.


FUTBOL TAKIMIMIZDAN TAM DESTEK


2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki ikinci maçında 7 Eylül Salı günü Belçika ile İstanbul’da karşılaşacçak A Milli Futbol Takımı Fransa karşısında A Milli Basketbol takımına destek verdi. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, yardımcı antrenörler ve milli futbolcular, saha kenarındaki reklam panolarının arkasına konulan sandalyelere oturarak, karşılaşmayı izledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ