Haber 16

Galatasaray’ın 2010 yılı formaları!

Galatasaray’da A Takımın 2010-2011 sezonunda giyeceği formaların lansmanı yapıldı.

Galatasaray’ın 2010 yılı formaları!
  • Son Dakika / Spor
  • 28 Temmuz 2010
  • Galatasaray’ın 2010 yılı formaları! için yorumlar kapalı
  • 300 KEZ OKUNDU

Galatasaray Pazarlama A.Ş., 2010-2011 sezonu formalarının tanıtımını, bu yıl ilk kez enteraktif ortamda gerçekleştirildi.

“365g24s” ana konseptinden yola çıkılarak hazırlanan forma tasarımlarıyla, günün her anında ve saatinde taraftarlarla beraber olmak hedeflendi. Parçalı Forma, Arslan Forma ve 2289 Mercan olarak adlandırılan yeni sezon formaları ilgili filmler ve bilgiler www.365g24s.com adlı internet sitesinden taraftarların beğenisine sunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Cemal Özgörkey’in yaptığı Galatasaray Pazarlama A.Ş., yeni sezon formalarını, Tasarımcı Evrim Timur Görün ve ekibinin çalışmaları sonucu oluşturdu.

Tanıtım çalışmaları için ise Pazarlama Danışmanı Kaan Görün önderliğinde, yapımcılığını Mehmet Altıoklar’ın, yönetmenliğini Mustafa Altıoklar’ın yaptığı üç kısa film hazırlandı. Bu filmlerle Galatasaray Spor Kulübü bir ilke daha imza attı ve çekimlerde film endüstrisinde gelinen son teknolojilerden faydalandı.
 
PARÇALI FORMA
Klasik parçalı forma, bu yıl da yine sahalardaki yerini almaya hazır. Forma, 1908′ de kullanıldığı ilk günden bugüne kadar çeşitli revizyonlar geçirse de hep aynı ruhla, aynı anlamla bu sezon da giyilmeye devam edecek.

ARSLAN FORMA
Arslan temasından yola çıkılarak hazırlanan diğer forma ise Sarı-kırmızı renklere gönül veren Arslan Nihat’ın hikâyesinden esinlenilerek hazırlandı.

MERCAN RENGİ (2289)

Galatasaray’ın savaşçı, yenilikçi ruhunun devamı bu sezon mercan rengiyle sahalara taşınacak. Başarılar ve mücadeleler için hazırlanan mercan renkli formanın kod adı 2289.

DÖRDÜNCÜ FORMA
Ali Sami Yen’den binlerce güzel anılarla ayrılıp yeni stadına geçerken kullanacak ve hazır olan dördüncü formanın ise taraftarlarla yakın bir zamanda paylaşılacağı ifade edildi.

adidas’ın 2010 – 2011 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı için uluslararası adidas model ve teknolojilerini uygulayarak hazırladığı tüm formalarda özel bir kumaş teknolojisi kullanılıyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ