Haber 16

GATA’dan bir skandal daha

Gülhane Askeri Tıp Akademisi adeta skandalların merkezi haline geldi. İnternete düşen bir video kaydı çok konuşulacak gibi…

GATA’dan bir skandal daha
  • Gündem / Son Dakika
  • 11 Mayıs 2011
  • GATA’dan bir skandal daha için yorumlar kapalı
  • 256 KEZ OKUNDU

Gülhane Askeri Tıp Akademisi adeta skandalların merkezi haline geldi. İnternete düşen bir video kaydı çok konuşulacak gibi…


Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi Üroloji Kliniğinde görevli Doç. Tbp. Alb Mete K. olduğu iddia edilen kişinin hastanedeki odasında, tedaviye gelen hasta subay eşleri ve yakınları ile mesleki nüfuzunu kullanarak cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.


Yeni Akit gazetesinde yer alan habere göre, video görüntüsünde gelen kadın hastaların hal ve hareketlerinden bu kadınların Mete K. ile daha önceden de benzer ilişkiler yaşadığı izlenimini veriyor.


“KAYDEDİP ŞANTAJ YAPTI” İDDİASI


İlişki görüntüsü ile birlikte yayınlanan kayıtta Mete K.’nin bu ilişkileri gizlice kayda aldığı ve hastalarına karşı şantaj aracı olarak kullanıldığı da iddia edildi.


Tbp. Alb. Mete K.’nin özellikle genç bayan hastalara hiç gereği olmadan vajinal muayene ve sisteskopi yapmayı adet haline getirmesi GATA da sürekli şikayet konusu olmaktaydı. Fakat GATA da mesai saati içerisinde TSK yakınları ile ilişkiye girdiği ve kayda aldığı bilinmemekteydi.


SKANDALLARIN MERKEZİ HALİNE GELDİ


Son zamanlarda skandallarla anılır hale gelen GATA’da geçtiğimiz günlerde de bir erin “kobay” olarak kullanıldığı ortaya çıkmıştı.


Şanlıurfalı asker Fevzi Alabay’ın tedavi için gittiği İstanbul GATA’da rızası olmadığı halde üzerinde çeşitli ilaçlar denendiğini ve sağ tarafının felç olduğu ortaya çıkmıştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ