Haber 16

‘Git okunu başka yerde at Guiza!’

Fenerbahçe’de Yıldırım’ın da sabrı taştı… ‘Git okunu başka yerde at Guiza!’

‘Git okunu başka yerde at Guiza!’
  • Son Dakika / Spor
  • 04 Haziran 2010
  • ‘Git okunu başka yerde at Guiza!’ için yorumlar kapalı
  • 301 KEZ OKUNDU

Sarı-Lacivertliler, Daniel Güiza’yı resmen satışa çıkardı… 2 sezon önce Mallorca Kulübü’nden ‘İspanya Gol Kralı’ unvanı ile transfer edilen Okçu, gelecek sezon Fenerbahçe formasını giymeyecek.

Sezon boyunca performansı ile büyük tepki çeken Güiza’ya destek veren başkan Aziz Yıldırım da artık ümidini kesmiş durumda. Okçu, takımın yeni teknik direktörü olması beklenen Aykut Kocaman’ın da “İhtiyacımız yok” raporu sonrası ise yönetim tarafından satış listesine konuldu. Alınan bu karar futbolcunun menajeri Juan Carlos Cordero’ya iletildi.

İspanyol menajer, HABERTÜRK’e yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe Güiza’yı satmak istiyor. Bunu bize ilettiler. Gelecek sezon kadroda Güiza’yı düşünmüyorlar” diyerek gelişmeyi doğruladı. Cordero, yıldız oyuncunun transferi konusunda da ilginç açıklamalarda bulundu.

Menajer, “Fenerbahçe’nin şu an için istediği rakamlar çok yüksek. İngiliz ve İspanyol kulüpleri istiyor ama  önerdikleri paralar F.Bahçe’nin istediğinin çok çok altında. Güiza’nın burada problemi yok. Burada iyi para kazanıyor ve devam etmek istiyor” ifadesini kullandı. Bonservis bedeline 17 milyon Euro kendisine de yıllık 3 milyon Euro ödenen Okçu için daha önce istenen 10 milyon Euro bonservis bedeli şu an için hayal olarak görünüyor. Yönetim artık gelen teklifleri kaçırmamak için zararına da olsa Güiza’yı elden çıkarmaya çalışıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ