Haber 16

Gökhan Özen dünya evine girdi!

CHP İstanbul milletvekili Mehmet Sevigen’in kızı Selen Sevigen ile şarkıcı Gökhan Özen evlendi.

Gökhan Özen dünya evine girdi!
  • İslam / Son Dakika
  • 08 Temmuz 2010
  • Gökhan Özen dünya evine girdi! için yorumlar kapalı
  • 341 KEZ OKUNDU

Four Seasons Otel’de düzenlenen nikah, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından kıyıldı. Nikahta, Selen Sevigen’in şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan Deniz Baykal yaparken, Gökhan Özen’in şahitliğini ise merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal ile sanatçı Ajda Pekkan yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, nikaha, Genel Başkan Yardımcıları Hakkı Süha Okay ve Umut Oran ile İl Başkanı Berhan Şimşek’le birlikte geldi.

Sevigen, Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri otelin kapısında karşıladı.
Deniz Baykal’ın ise nikahtan birkaç saat önce otele geldiği öğrenildi.

Nikah töreninin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Mehmet Sevigen, gazetecilere, kendisine ve ailesine büyük ilgi göstererek bu saate kadar bekledikleri için teşekkür etti.

Sevigen, kendisinin Türkiye genelinde birçok dostu olduğunu, ancak onların hepsini düğüne davet edemediğini belirterek, kendilerinden özür diledi.

ÖNDER SAV KATILMADI

Bir gazetecinin, CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın düğüne neden gelmediğini sorması üzerine Sevigen, kendisini davet ettiğini, ancak onun da kızını evlendirmesi nedeniyle telaşı bulunduğunu söyledi.

Sevigen, “Gelen de sağ olsun gelmeyen de” dedi.

BAŞBAKAN ÜÇ ÇOCUK İSTİYOR

Bir gazetecinin, “Başbakan 3 çocuk öneriyor, siz kaç çocuk bekliyorsunuz?” sorusu üzerine de Sevigen, gülerek, “Bu çocukların bileceği bir iş” yanıtını verdi.

Nikah şahitliği yapan sanatçı Ajda Pekkan da çıkışta çok duygulandığını ve harika bir nikah olduğunu belirterek, hayatında 3. kez nikah şahitliği yaptığını söyledi.

Pekkan, bu törende çok değer verdiği insanlarla bir arada olduğunu ve onların mutluluğuna katkıda bulunmanın kendisine inanılmaz keyif verdiğini kaydetti.

KILIÇDAROĞLU İLE BAYKAL AYNI MASADA

Bu arada, basına kapalı yapılan nikah töreninde Kılıçdaroğlu ile Baykal’ın aynı masada yan yana oturdukları öğrenildi.

Nikah törenine, Gökhan Özen’in sanatçı dostlarının yanı sıra CHP milletvekilleri, CHP’li ilçe belediye başkanları, Onur Öymen, Gürsel Tekin ve ATO Başkanı Sinan Aygün’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Törene, Devlet Bakanları Egemen Bağış ile Faruk Nafiz Özak da çiçek gönderdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ