Haber 16

Gözaltına alındı fenalaştı!

‘Balyoz Darbe Planı’ davasında haklarında yakalama emri çıkarılan Çetin Doğan, üçüncü kez gözaltına alındı.

Gözaltına alındı fenalaştı!
  • Gündem / Son Dakika
  • 26 Temmuz 2010
  • Gözaltına alındı fenalaştı! için yorumlar kapalı
  • 290 KEZ OKUNDU


Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesinde tedavi altına alınan Çetin Doğan’ın kalp krizi geçirme tehdidi altında olduğu için saat 03.00’ten beri yoğun bakım ünitesinde tutuluyor.

Öte yandan Çetin Doğan’ın avukatı Celal Ülgen, yakalama kararına itiraz etti, reddi hakim talebinde bulundu.


”Balyoz Planı” davası sanıklarından eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, emekli Tuğgeneral Süha Tanyeli ile Albay Dursun Çiçek hakkındaki yakalama emirlerine itiraz edildi. 


03.00’TEN BERİ YOĞUN BAKIMDA


Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan avukat Ülgen, dün hakkında Bodrum Havalimanında gözaltı işlemi yapılan, İstanbul’a geldikten sonra Adli Tıp Kurumunda muayeneden geçirilip Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesinde tedavi altına alınan Çetin Doğan’ın kalp krizi geçirme tehdidi altında olduğu için saat 03.00’ten beri yoğun bakım ünitesinde tutulduğunu bildirdi.


REDDİ HAKİM TALEBİ


Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine gelen Doğan, Tanyeli ile Çiçek’in avukatları Celal Ülgen, Hüseyin Ersöz ve Serkan Günal, yakalama kararlarına ilişkin itirazda bulundu. 


Avukatlar, ayrıca, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesinin heyetine yönelik reddihakim talebini içeren dilekçeyi mahkemeye sundu. 


UÇAĞA BİNERKEN GÖZALTI

Doğan, Bodrum’da kaldığı villasından eşi Nilgül Doğan, arkadaşı Sedat Batu ve gazeteci Güneş Gürsel ile arkadaşı Hamit Tatari’nin Bodrum’daki evine gitti. Doğan ve beraberindekiler burada yaklaşık yarım saat kaldıktan sonra, özel otomobiliyle eskort eşliğinde İstanbul’a gitmek üzere, Bodrum-Milas Havalimanı’na hareket etti. Emekli Orgeneral Çetin Doğan, Bodrum-Milas Havaalanı’nda gözaltına alındı.

OTOMOBİL ARKASINDA ÇİÇEKLER DÖKÜLDÜ


Doğan’ın bulunduğu otomobilin arkasından, Hamit Tatari’nin evindeki görevliler tarafından begonvil ve yasemin çiçekleri döküldü. Doğan, yaptığı açıklamada, havalimanına gitmeden önce dostlarına uğradığını ve “Allahaısmarladık” dediğini söyledi. Çetin Doğan, şunları kaydetti:


Olayları biliyorsunuz. Bodrum’da kaldık ve nihayet tekrar göreve çağırdılar. Görevimizin başına gidiyoruz. Ben 2003 yılında emekli olduğumu sanıyordum, meğerse emekli olamamışım, hala görev başındayım. Görevimin başına gidiyorum şimdi.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ