Haber 16

Hakan Şükür Cimbom’a dönecek mi?

Galatasaray’ın divan kurulu eski üyelerinden Yılmaz Toköz’ün teklif aldığını doğrulayan Galatasaray ve milli takımın unutulmaz golcüsü Hakan Şükür iddialar üzerine bir açıklama yaptı.

Hakan Şükür Cimbom’a dönecek mi?
  • Son Dakika / Spor
  • 28 Ocak 2011
  • Hakan Şükür Cimbom’a dönecek mi? için yorumlar kapalı
  • 382 KEZ OKUNDU

Hakan Şükür, futbola tekrar döneceğiyle ilgili iddialar konusunda açıklama yaptı. Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuşan Şükür, ‘Yılmaz ağabeyin söyledikleri güzel bir temenniden ibarettir. Çok mutlu oldum; fakat bu dileğin gerçeğe dönüşmesi mümkün değil.” dedi.

Galatasaray’ın divan kurulu eski üyelerinden Yılmaz Toköz’ün kısa süre için Hakan Şükür’ün forma giymesi gerekitğini söylemesinin hatırlatılması üzerine Hakan Şükür, ”Yılmaz Toköz’ün düşüncesi beni çok mutlu etti.” diyerek şöyle konuştu:

 ”Yılmaz Toköz, benim yakın olarak görüştüğüm bir ağabeyim. Hem Galatasaray için hem de farklı konularda görüşürüz. Tekrar futbola dönmem konusunda beni aradı, kendi duygu ve düşüncelerini söyledi. Böyle bir hevesinin olduğunu ve ne düşündüğümü sordu. 

Bu düşüncesine teşekkür ettim. Benimle ilgili övücü sözleri beni mutlu etti. Ama kendisine bunun çok zor olduğunu, antrenmanla bazı şeylerin kazanılabileceğini ama melekenin çok farklı bir şey olduğunu söyledim. Üstelik futbol mücadeleci bir spor branşı. Böyle bir şey düşünmediğimi izah ettim. O noktada konu kapanmıştı; ama herhalde bu konuşma gündeme bu şekilde düştü.”
   
FUTBOLA DÖNMEM MÜMKÜN DEĞİL

Hakan Şükür, Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’deki konumuna da vurgu yaparak, ”Takımımızın şu an içerisinde bulunduğu duruma üzülüyoruz; ama tekrar futbola dönmemin mümkün olmadığını izah ettim. Bu, güzel bir temenniden ibaret; gerçeğe dönüşmeyecek bir şey. Bu güzel bir temennidir ve bu şekilde kapanması gerekir.” diyerek sözlerini tamamladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ