Haber 16

Hamit Türkiye’ye Gelecek mi?

G.Saray ve F.Bahçe’nin uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Hamit Altıntop’tan mesaj var…

  • Son Dakika / Spor
  • 01 Mayıs 2010
  • Hamit Türkiye’ye Gelecek mi? için yorumlar kapalı
  • 305 KEZ OKUNDU

“Münih’te kalmak istiyorum. Aksi durumda İngiltere ve İspanya’dan gelen teklifleri değerlendiririm.”

Bayern Münih’in Lyon’u yenip 9 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde finale çıkmasında büyük payı bulunan Hamit Altıntop’u hem G.Saray hem de F.Bahçe uzun süredir transfer etmek için yoğun uğraş veriyor. Ancak milli yıldız, yakın çevresine yaptığı açıklamada “Bayern ile sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Bonservisim elimde olacak. Çok ciddi teklifler var ama yeni sezon planlarım içinde Türkiye’de futbol oynamak yok” dediği ortaya çıktı.

Yeni sezon planlarıyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Hamit Altıntop, “ Bayern’de oynamaktan mutluluk duyuyorum. Sakatlığım tamamen geçti. İyi de form yakaladım. Teknik direktörümüz Louis Van Gaal de bana şans veriyor. Lyon’a karşı başarılı bir performans ortaya koyduğumu düşünüyorum. Yani işler yolunda. Bu sezon bitince önce oturup takımım ile konuşacağım. Ben kalmaktan yanayım. Van Gaal de sanırım benden memnun. Ancak aksi bir durum olursa İngiltere ve İspanya’dan çok ciddi teklifler var. O zaman onları düşünebilirim” ifadelerini kullandı.

‘AVRUPA’DA KALACAĞIM’

Geçtiğimiz sezon bazı Türk takımlarından çok önemli teklifler aldığını belirten Altıntop, sözlerini şöyle tamamladı: “Bana önerilen rakamlar gerçekten çok büyük rakamlardı. Açıkçası gururum okşandı. Ama ben futbol hayatıma Avrupa’da devam etmek istiyorum. Bu nedenle yeni sezon planlarım içinde Türkiye’de futbol oynamak yok. Bayern ile Şampiyonlar Ligi Finali’ne çıkma şansını yakaladım. Müthiş bir heyecan ve mutluluk duyuyorum. Bir Türk olarak Devler Ligi’nde final oynamak benim için çok önemli. Inter ’i yenip kupayı kazanacağımıza inanıyorum. Bu benim kariyerimde çok önemli bir yer teşkil edecektir.”

Öte yandan, Yıldıray Baştürk’ten sonra Devler Ligi’nde finale çıkan ikinci Türk oyuncu olan Altıntop, 22 Mayıs’ta Madrid’de Inter’le oynanacakları final nedeniyle Milli Takım’ın Amerika kampına geç katılacak. Bayern-Lyon maçına giderek Hamit’i izleyen A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Oğuz Çetin yaptığı açıklamada, “Maçtan sonra Hamit’le bir süre sohbet ettik. Çok formda gördüm kendisini. Tüm sakatlıklarından arınmış ve formasına kavuşmuş. Finale yükselmekten dolayı çok mutlu. Inter karşısında da ilk 11’de sahaya çıkacağını sanıyorum. O final maçı nedeniyle Amerika’ya biraz geç gelecek” şeklinde konuştu. (Vatan)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ