Haber 16

Hatay’dan acı haber geldi: 3 Şehit

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 3 subay şehit oldu, iki asker yaralandı. Çatışmada 4 terörist de öldürüldü.

Hatay’dan acı haber geldi: 3 Şehit
  • Gündem / Son Dakika
  • 17 Mayıs 2012
  • Hatay’dan acı haber geldi: 3 Şehit için yorumlar kapalı
  • 235 KEZ OKUNDU

Hatay’ın Dörtyol ilçesi Kuzuculu beldesinde meydana gelen terörist saldırıda 1 binbaşı, 1 üsteğmen ile 1 teğmen şehit düştü, 2 asker de yaralandı. Çatışmalarda 4 terörist de öldürüldü. Sıcak temas devam ediyor.


ORMANLIK BÖLGEDE ATEŞ AÇILDI


Hatay Valiliği internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 07.45 sıralarında, İl Jandarma Komutanlığı’nca Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında icra edilen planlı operasyon faaliyeti esnasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca ormanlık bölgede ateş açıldı.


ROKETATARLI PUSUYA DÜŞÜRÜLDÜLER


Kuzuculu Belediye Başkanı Bekir Toksoy, ilçeye 20 kilometre mesafedeki Amanos Dağları’nın iç kısmında operasyonda bulunan jandarma özel harekat askerlerine, PKK’lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı gerçekleştirildiğini belirtti. Başkan Toksoy, askerlerin roketli pusuya düşürülmesi sonucu 1 binbaşı, 1 üsteğmen ile 1 teğmenin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını belirtti.


Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğunu aktaran Toksoy, “Yerleşim alanına 20 kilometre mesafede yaşanan bir terör hadisesi. PKK’nın çirkince bir eylemi. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.


 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ