Haber 16

Hazırlık Maçı: Bursaspor-Mariupol

Hazırlık Maçı: Bursaspor-Mariupol
  • Gündem / Son Dakika / Spor
  • 15 Temmuz 2021
  • Hazırlık Maçı: Bursaspor-Mariupol için yorumlar kapalı
  • 254 KEZ OKUNDU

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Afyon’da bulunan takımımız ilk hazırlık maçında karşılaştığı Ukrayna temsilcisi Mariupol ile 1-1 berabere kaldı.

Takımımız karşılaşmaya; Canberk Yurdakul, Cüneyt Köz, Taha Altıkardeş, Furkan Emre Ünver, Ahmet Furkan Özcan, Emirhan Aydoğan, Burak Altıparmak, Kerem Şen, Çağatay Yılmaz, Burak Kapacak ve Batuhan Kör ilk 11’i ile çıktı.

Mariupol ise; Oleg Kydrik, Petro Stasyk, Sergiy Shobotenko, Stanislav Mikicey, Kiril Melishenko, Maksim Sheh, Dmitro Mishnov, Nikita Peterman, Aleksey Kashyk, Sergiy Gorbunv ve Andriy Kylakov ilk 11’i ile maça başladı.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısının 42. dakikasında sağ kanattan ceza sahasına giren İsmail Can Çavuşluk rakibi tarafından düşürülünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emirhan Aydoğan takımımızı 43. dakikada 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Takımımız ikinci yarıya; Deniz Aydın, Hamza Baran Arıkan, Ertuğrul Kurtuluş, Aykut Akgün, Murat Karadeniz, Ozan İsmail Koç, Ramazan Keskin, Vefa Temel, İsmail Can Çavuşluk, Tayfun Bebek ve Berat Altındiş 11’i ile çıktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Mariupol ataklarını sıklaştırdı ve maçın 71. dakikasında Sergiy Shobotenko attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Geriye kalan dakikalarda her iki takımın da çabası sonucu değiştirmedi ve mücadele 1-1 sona erdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ