Haber 16

İnegöl’de polis kurban kesti !

İnegöl’de polis üzücü olayların bitmesi için kurban kesti.

İnegöl’de polis kurban kesti !


Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde polisler, son dönemde ilçede yaşanan üzücü olayların son bulması için kurban kesti. Kurbanın kanını alınlarına süren, etini de yolsullara dağıtan polisler, müftüyle birlikte dua etti.


İnegöl’de geçen temmuz ayında gleyana gelen halk polis merkezini bastı, geçen ay cinnet geçiren polis, bir arkadaşını şehit edip 2 arkadaşını yaraladı, nihayet polis lojmanlarında yangın çıktı. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için bir yandan önlem alan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü, bir yandan da kurban kestirdi.


Satın alınan kurbanlık koç, Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmet Hizmetler Büro Amirliği önünde dün kesildi. İnegöl Emniyet Müdürü Orhan Öztabak, Müdür Yardımcısı Ömer Koparan, Emniyet Amiri Tuncay Gönültaş, başkomiser, komiser ve polis memurları da kurban kesilirken hazır bulundu.


Polisler kanını alınlarına sürdüğü kurbanın etini daha önceden belirlenen 20 yoksul aileye götürdü. Gürsu Müftüsü İsmail Yıldırım, bir daha üzücü olay yaşanmaması için dua etti. El açıp Müftü Yıldırım’ın duasına ‘amin’ diyen polisler, halka lokum dağıttı.



BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ