Haber 16

İntikam şikesi! 1-3

Fransa Lig 1’in 33.hafta karşılaşmasında, Montpellier deplasmanda Marsilyayı 3-1 yendi.

İntikam şikesi! 1-3
  • Son Dakika / Spor
  • 12 Nisan 2012
  • İntikam şikesi! 1-3 için yorumlar kapalı
  • 317 KEZ OKUNDU

Fransa Ligue 1-İntikam şikesi! 1-3

Fransa Lig 1’de 31.hafta karşılaşması Montpellier Marsilya maçına sahne oldu. Maçın henüz 7. dakikasında Younes Belhanda, Montpellier’i deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 33.dakikada sahneye çıkan Staphane Mbia maça eşitliği getirerek skoru 1-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Olivier Giroud’un 49.dakikada attığı golle Montpellier tekrar öne geçti. 71’de Belhanda kendisinin 2. takımının 3. golünü atarak maça nokta koydu 3-1.

Fransa Lig 1’de Montpellier ve Paris Saint Germain arasında şampiyonluk yarışı kıyasıya sürüyor. Paris Saint Germain’in Marsilya’yı 2-1 geçmesiyle birlikte, Marsilya taraftarları internetten bir bildiri yayınlayarak intikam şikesi istemiş ve PSG’nin şampiyonluğuna taş koymak maksadı ile takımlarının Montpellier maçında yenilmesini istemişti.

-Marsilya Montpellier maçından önce, ligde oynadığı son 11 maçın 10’unda mağlup oldu. Takımın son mağlubiyeti şampiyonluk yarışı yapan ezeli rakiplerinden PSG’ye karşıydı

-Takımlarının başarısız oyunlarından rahatsız olsalar da Marsilya taraftarı bu başarısızlığın en azından 1 maçlığına daha devam etmesini istemişti.

-Tartışılan maçı Montpellier’in 3-1 kazanmasıyla birlikte, Marsilya’nın intikam şikesi yapıp yapmadığı konuşulmaya başlandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ