Haber 16

İstanbul için ‘çılgın proje’

Kadir Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul için ”çılgın projem” dediği planı için, ‘Dünyada örneği yok’ dedi.

İstanbul için ‘çılgın proje’
  • Gündem / Son Dakika
  • 24 Eylül 2010
  • İstanbul için ‘çılgın proje’ için yorumlar kapalı
  • 262 KEZ OKUNDU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,AK PartiGenel Merkezi’ne gelişinde gazetecilerin Başbakan Erdoğan’ın daha sonra açıklayacağını söylediği ”çılgın proje” ile ilgili sorularını cevapladı.

Topbaş, İstanbul’da birçok proje olduğunu belirterek, Başbakan Erdoğan’ın İstanbulBüyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde düşündüğü bazı projelerin de bulunduğunu söyledi. Bunların bir kısmının hayata geçtiğini bir kısmının da hayata geçmek üzere olduğunu bildiren Topbaş, ”Bunlardan bir tanesi bahsettiği Taksim Meydanı’nın yayalaştırılmasıdır. Kendilerinin de yaptırdığı projeler, bizim de hazırladığımız farklı projeler var. Beraberce bunları değerlendireceğiz. Bir tanesine karar vererek, uygulamaya geçireceğiz. Kendisinin de bizim de arzumuz bu. Taksim’in daha çok yayaya açılması, araç trafiğinden arındırılması…” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan’ınAtatürkKültür Merkezi ile ilgili açıklamalarını da hatırlatan Topbaş, ”Diğeri çok farklı proje. Onu kendisi zamanı gelince kendisi açıklayacak” dedi.

Bir gazetecinin, ‘Bir ipucu verir misiniz?’ sorusu üzerine ise Topbaş, ”Kendisi verdi zaten, gelecekte açıklayacağım dedi” karşılığını verdi.

Proje ile ilgili Dubai’den örnekler verildiğinin belirtilmesi üzerine Topbaş, ”Dünyada örneği yok” karşığını verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu da ”Sayın Başbakanın şaşırtan projelerinin olması sürpriz değil. Dünyayı şaşırtan projeleri olan bir liderin, İstanbul sevdalısı bir liderin, İstanbul’a özgü şaşırtıcı projelerinin olması da çok doğal, çok normal. Yapılacak şey; Sayın Başbakanın çılgın projesini beklemek olacak” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ